Ca membru al Familiei Regale, prințul ar fi folosit pseudonimul Spike Wells pentru a nu fi detectat familie şi de milioanele deinternauți care folosesc site-ul de social media. Sub numele acesta, el a avut aproximativ 400 de prieteni, printre care şi pe una  dintre cele mai faimoase și mai bogate femei din Regatul Unit . Contul a fost activ timp de patru ani și se crede că a conținut imagini cu el și cu fosta sa iubită, Chelsy Davy.

De asemenea, contul stabilește locația lui Wells în Maun, Botswana, conform celor descoperite de  Daily Mirror. Orașul a fost vizitat de prinț și de fosta sa iubită Davy, în 2007.

Un alt indiciu că ar putea fi contul de Facebook al lui Harry, este interesul său pentru „toate sporturile”. Pagina avea, de asemenea, mai multe poze de profil, dintre care una conținea un copil cu cap roșu. Această lovitură de teatru, cu siguranţă va provoca ceva supărări, deşi contul a fost închis de ceva vreme.

Dai Davies, fost șef al protecției regale –  Scotland Yard – a povestit anterior cum o pagină de Facebook care aparţinea unui membru al familiei regale prezenta „risc de securitate”.

El a spus: „Din punct de vedere al securității, nu aș recomanda niciodată nimănui de la Casa regală un profil de Facebook, deoarece, în funcție de ceea ce conţine practic deconspiri  unde mergi, ce faci și, mai important, cine sunt prietenii tăi”.

Vestea presupusului cont de Facebook vechi al lui Harry vine în timp ce el și Meghan Markle își continuă noua viață în Los Angeles.

Perechea a decis să se retragă din viața regală pentru a deveni independentă financiar și să se concentreze pe activitățile lor caritabile.

Meghan și Harry și-au început inițial viața departe de casa regală pe insula Vancouver, înainte de a se muta la Los Angeles la începutul acestui an. Deocamdată, amândoi s-au oferit deja voluntari în Los Angeles pe toată perioada  pandemiei.