Meghan a pus ochii pe un conac în Malibu. Valoarea şi luxul sunt ameţitoare. Galerie foto în articol

Meghan a pus ochii pe un conac în Malibu. Valoarea şi luxul sunt ameţitoare. Galerie foto în articol

Meghan și Harry au pus ochii pe un conac de 15 milioane de lire aflat în Malibu. Luxul este ameţitor, iar un expert imobiliar confirmă că fosta Ducesă de Sussex ar putea să-l cumpere cât mai repede.

Locuinţa de lux are 10 dormitoare. Potrivit agentului imobiliar Tracy Tutor, Meghan și Harry au văzut anterior cel puțin o jumătate de duzină de proprietăți în Los Angeles.

Dar unul care pare să-i fi atras atenția este "Petra Manor", un conac de 12.249 mp în comunitatea Serra Retreat din Malibu. Acesta a fost anterior al lui Mel Gibson și a fost închiriat de Kylie Jenner pentru 11.000 lire sterline pe noapte.

Ne puteți urmări și pe Google News

Deținută de starul din Baywatch David Charvet, Petra Manor a fost cumpărată în 2012 înainte de a fi doborâtă și reconstruită de la zero la un standard ridicat. Conacul este în stil european şi se află într-o comunitate închisă. Acesta are 10 dormitoare și opt băi.

 

O mulțime de locuri confortabile aici

Vezi o aeriană a clădirii

Camera din fata

Cramei

Meghan Markle și prințul Harry acasă

Cinema

Bucătărie

Un settee pe care să te uiți la tel

Are piscină și o cabană, jacuzzi și terenuri perfect îngrijite. Spațiile de divertisment în aer liber includ o loggie complet echipată, cu o bucătărie de ultimă generație. Proprietatea are, de asemenea, terenuri de tenis, o crama si o sala de degustare, sală de teatru si un mare salon de dans.

Imaginile: Splash