Evenimentul Zilei > Social > Meghan a debutat cu stângul în revista Vogue. A fost acuzată că a plagiat
Meghan a debutat cu stângul în revista Vogue. A fost acuzată că a plagiat

Meghan a debutat cu stângul în revista Vogue. A fost acuzată că a plagiat

Meghan Markle, proaspăt autor la revista Vogue, a fost criticată că a plagiat coperta pentru articolul său dintr-o carte a scriitoarei Samantha Brett, Australia, titrează Express.
Autoarea a reacţionat după ce Meghan Markle a fost acuzată că a plagiat pentru controversata ei copertă din celebra revistă Vogue unde are o imagine similară cu cea din cartea „The Game Changers” apărută în 2016.
Scriitoarea Samantha Brett a vorbit în cadrul unei emisiuni după ce ducesa de Sussex s-a inspirat din cartea ei. Brett a fost întrebată: „Ești supărată pentru asta?”
Tânăra autoare cu grație a răspuns: „Când am văzut-o prima dată am fost surprinsă”. „Am fost flatată, desigur”.
Întrebată ce părere are despre coperta Vogue, Samantha Brett a răspuns:
„Îmi place – o iubesc absolut. Cred că ceea ce s-a întâmplat este că este într-adevăr polarizat”.  „Oamenii care au citit cartea mea și care au citit și despre  această ştire, că a copiat, s-au împărţit în două.  Sunt mii și mii de comentarii, am încercat să nu le citesc – dar jumătate dintre ei o urăsc pe Meghan. Majoritatea spun da, este copiat, nu are originalitate. Și apoi, cealaltă jumătate mă critică pe mine  pentru că am vorbit”, a spus autoarea cărţii din care s-a inspirat Meghan pentru revista Vogue.
Publicat in categoriile: Social
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: