Evenimentul Zilei > Justitie > Medicul “pedofil”, trimis în judecată de procurorii constănţeni. Victor Boţ fusese “eliberat” de judecătorul care ţine să-i audieze cu mandate de aducere pe minorii “maltrataţi în Grădiniţa Groazei”
Medicul “pedofil”, trimis în judecată  de procurorii constănţeni. Victor Boţ fusese “eliberat” de judecătorul care ţine să-i audieze cu mandate de aducere pe minorii “maltrataţi în Grădiniţa Groazei”

Medicul “pedofil”, trimis în judecată de procurorii constănţeni. Victor Boţ fusese “eliberat” de judecătorul care ţine să-i audieze cu mandate de aducere pe minorii “maltrataţi în Grădiniţa Groazei”

Medicul homeopat Victor Emanuel Boţ, care la începutul lunii iunie fusese arestat preventiv pentru săvârşirea infracţiunii de viol asupra unei minore de 11 ani a fost trimis în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa. Săptămâna trecută, judecătorul Alexandru Bogdan Arhip, cel care insistă să-i aducă la audieri pe minorii maltrataţi în dosarul "Grădinţia Groazei", acceptase cercetarea medicului sub control judiciar însă Tribunalul Constanţa a anulat decizia, menţinând arestul preventiv.

În data de 9 iunie, procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa au propus şi obţinut arestarea preventivă a medicului homeopat Victor Emanuel Boţ, de 39 ani, “reţinut şi  cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de viol”. Din probele administrate a  reieşit că o pacientă, minoră de 11ani, în timp ce se afla la tratament, „efectuând o şedinţă de reflexoterapie la cabinetul inculpatului, acesta, profitând de calitatea sa de medic şi abuzând de încrederea şi influenţa sa asupra victimei, a constrâns-o să se supună unui act sexual“. Anchetatorii au mai stabilit că numărul victimelor medicului „pedofil” este mai mare, alte cel puţin două mame reclamând că fetiţele lor ar fi fost agresat sexual de acesta.

Anchetatorii au mai aflat că medicul Victor Emanuel Boţ fusese angajat la Grădiniţa Micul Regat, şase educatore ale Grădiniţei Groazei fiind judecate pentru purtare abuzivă. De altfel, medicul a fost arestat exact în ziua când urma să se prezinte la Judecători ca martor pentru „comportamentul exemplar” al colgelor lui. Judecătorul de caz, Alexandru Bogdan Arhip, este cel care „am dreptul” să îi aducă la audieri cu mandat de aducere pus în practică de jandarmi , pe cei cinci minori, părţi vătămate în proces. Tot acest judecător a decis înlocuirea arestului preventiv cu măsura controlului judiciar pentru medicul „pedofil”, însă în urma contestaţiei procurorilor, Tribunalul Constanţa a anulat decizia, menţinând arestul preventiv.

 

Publicat in categoriile: Justitie
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: