Există un medicament împotriva TUTUROR tipurilor de cancer DAR ESTE INTERZIS: B17, vitamina extrasă din SÂMBURII de CAISE
- Antonia Hendrik
- 28 august 2017, 14:43
Incredibil ce aflăm despre cea mai cumplită boală care ar avea leac, din ce ne spune cercetătorul, dar, nu se vrea acest lucru, altfel ar falimenta multe laboratoare farmaceutice. În cartea World Without Cancer, autorul american Edward Griffin descrie adevărul despre o descoperire mai veche, ce se ascunde cu grijă de marele public, și anume proprietățile curative ale vitaminei B17, numită și laetril sau amigdalina, scrie EsoReiter. Un ziarist american a scris: ”Mafia controlează cea mai rentabilă afacere – farmacia cancerului”.
Este un fapt demonstrat: această substanță distruge repede celulele canceroase. Autorul oferă mai multe informații despre vindecarea bolnavilor de cancer grație B17, precum și explicațiile științifice ale acțiunilor sale și ridică întrebarea ‘De ce medicina convențională nu recurge la aceasta pe scară largă împotriva bolii înșelătoare?’.
Griffin susține că vitamina B17 nu este utilizată în medicina convențională nu din rațiuni de ordin științific, ci din cauza politicii elitei mondiale în domeniul oncologic. Miliarde de dolari sunt cheltuite anual pe cercetare și tratamente ale cancerului, alte miliarde sunt cheltuite pe producția armatei de substanțe chimice destinate să lupte împotriva bolii. Astfel, ascunderea vitaminei B17 este de ordin economic pentru o industrie farmaceutică dominantă în lumea noastră.
Vitamina B17, care ucide cancerul, este conținută în special în sâmburii de caise. Aceștia au fost declarați oficial medicament împotriva tuturor tipurilor de cancer încă acum 35 de ani. După cel de-al Doilea Război Mondial, dr. Max Gerson și-a tratat cu succes pacienții cu acest remediu și l-a inclus în metoda sa de combatere a cancerului.
Amigdalina se găsește în sâmburii de caise, migdale, vișine, piersici, prune și mere, precum și în semințele de mere, sorg, mei, semințe de in, linte, unele soiuri de fasole și struguri. De asemenea, în unele plante și multe alte produse pe care omul modern nu le utilizează în mod curent în alimentație.
Modul actual de viață ne face să consumăm produse din făină rafinată, mult zahăr, ulei de gătit și alte produse industriale și procesate, în timp ce alimentele organice naturale au fost mult timp absente din meniul nostru. Bunicii noștri au mâncat alimente naturale nerafinate, iar cancerul pe vremea lor era un eveniment rar. Ei consumau fructe uscate, pâine din făină brută și chiar pâine din mei. Astfel, ei aveau acces, fără să știe, la vitaminele necesare pentru o viață sănătoasă, ferită de boli, inclusiv amigdalina (B17).
Vitamina B17 a fost interzisă pentru tratamentul cancerului acum 35 de ani, chiar dacă numeroși savanți susțineau că, dacă o persoană ar consuma zilnic această vitamină, ea nu ar dezvolta cancer, susține autorul volumului menționat. Potrivit acestuia, giganții farmaceutici, precum și Ministerul Sănătății al SUA au exercitat presiuni uriașe asupra Direcției de control pentru calitatea alimentelor și medicamentelor, care a declarat drept ilegală comercializarea vitaminei B17, împreună cu informațiile atașate despre efectele sale terapeutice împotriva cancerului, precum și vânzarea unor categorii de fructe proaspete și sâmburi de caise.
Tactica mai includea răspândirea de zvonuri că sâmburii de caise și de migdale conțin cianură și că aceasta i-ar putea otrăvi pe cei care le mănâncă. Dar adevărul este că nimeni nu s-a otrăvit din această cauză până în zilele noastre, chiar dacă a consumat în cantități mari sâmburi de caise sau migdale, scrie Edward Griffin în volumul său.
Industria farmaceutică este una dintre cele mai bănoase din lume, iar medicamentele împotriva cancerului, cu efecte minore, costă sume exorbitante. Acest domeniu a devenit în unele țări unul strategic, controlat de serviciile secrete iar în alte părți intrat pe mâna structurilor mafiote. Fabricile de medicamente se întrec în a produce în serie noi surogate care umplu farmaciile și aduc totodată bani serioși televiziunilor care le fac reclamă în condițiile în care piața reclamelor a scăzut dramatic.
Alte proprietăţi:
Imbunatatesc memoria
Daca vrei sa ai mereu mintea limpede, consuma cativa cativa samburi in fiecare zi (intre 5 si 10), timp de 14 zile. Acest miez hranitor din caisa contine fosfor, care tonifiaza memoria si ajuta la mentinerea unei stari alerte pe tot parcursul zilei. Acetilcolina si lecitina din miezul de caisa sunt alte doua substante care te ajuta in procesul de memorare.
Combate litiaza biliara
Litiaza biliara (calculii biliari) apare atunci cand se formeaza calculi duri in vezica biliara din cauza unei cantitai prea mare de colesterol in bila sau atunci cand vezica biliara nu se goleste normal.
Samburii de caisa reprezinta un leac foarte des utilizat in combaterea acestei afectiuni. Se recomanda consumul in cure de doua saptamani, a cate 6-8 samburi pe zi, alaturi de cateva caise proaspete.
Combate imbatranirea prematura
Cu samburii de caisa poti sa iti mentii tanar organismul si sa combati efectele daunatoare ale stresului si programului incarcat de care ai parte in fiecare zi. Responsabile pentru un tonus muscular bun sunt vitaminele C si E, precum si "medicamentul natural" pe nume betacarotenul.
In timp, radicalii liberi isi fac de cap prin organism, imbatranind celulele. Aceste vitamine actioneaza impotriva radicalilor liberi si te ajuta sa te mentii tanara. Tratamentele cu samburi de caisa, intre 5 si 8 la numar, se tin in cure de pana la la 30 de zile. In acest interval se recomanda si consumul a jumatate de kilogram de caise pe zi.
Regleaza tensiunea arteriala
Daca stii ca ai probleme cu tensiunea arteriala include samburii de caisa in dieta ta zilnica. Acestia ajuta la mentinerea unor valori normale ale pulsului, dar si la ameliorarea durerilor provocate de artrita. Pentru ca sunt o sursa de potasiu, samburii si caisele sunt recomandati hipertensivilor, in special vara.
Hraneste tenul Din miezul caiselor se extrage ulei care este folosit in industria cosmetica la produse potrivite pentru hidratarea tenului. Acestea patrunde in piele fara sa o lase grasa si o hraneste. Uleiul din samburi de caisa mai este folosit si in masajul aromoterapeutic.