Evenimentul Zilei > Social > Medic din Slobozia, arestat pentru luare de mită!
Medic din Slobozia, arestat pentru luare de mită!

Medic din Slobozia, arestat pentru luare de mită!

Medicul Adrian Marius Ştefan, expert la Compartimentul de Expertiză medicală a Capacităţii de Muncă, cabinetul din Slobozia, a fost arestat preventiv, ieri, pentru luare de mită. El este acuzat că a primit sume de bani de la 84 de persoane pentru a le elibera certificate medicale.

Judecătorii de la Tribunalul Ialomiţa au decis arestarea preventivă, pentru 30 de zile, a medicului Adrian Marius Ştefan după ce acesta a fost prins în flagrant de către polițiști. Decizia magistraţilor ialomiţeni nu este, însă, definitivă, ea putând fi contestată, informează Mediafax.

Anchetatorii susțin că, în perioada aprilie – iunie2015, medicul ar primit sume de bani de la 84 de persoane pentru a elibera documente medicale necesare unor dosare de pensionare. Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Ialomiţa au făcut, de asemenea, trei percheziţii, între care una sediul unei instituţii publice şi două descinderi domiciliare în acest dosar.

Aproape o sută de persoane au fost audiate în acest dosar, în care, pe lângă Adrian Marius Ştefan, mai este cercetat încă un medic, acuzat, și el, că primit bani şi bunuri pentru eliberarea unor certificate medicale necesare dosarelor de pensionare.

Publicat in categoriile: Social
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: