Evenimentul Zilei > Sport > Meciuri de top și cote la pariuri pentru weekend-ul 22-24 ianuarie
Meciuri de top și cote la pariuri pentru weekend-ul 22-24 ianuarie

Meciuri de top și cote la pariuri pentru weekend-ul 22-24 ianuarie

Finalul de săptămână aduce competiții sportive de top. Avem o mulțime de întâlniri care se anunță spectaculoase, atât pe plan național, cât mai ales în competițiile naționale din Europa. (P)

Finalul de săptămână aduce competiții sportive de top. Avem o mulțime de întâlniri care se anunță spectaculoase, atât pe plan național, cât mai ales în competițiile naționale din Europa. Spre exemplu, în România în prim-plan sunt meciurile Universitatea Craiova – Viitorul Constanța și FC Botoșani – Dinamo, iar în fotbalul european sunt așteptate cu mult interes partide ca Manchester United – Liverpool, Schalke – Bayern Munchen, AC Milan – Atalanta sau Alaves – Real Madrid.

Iată 3 meciuri de fotbal care merită toată atenția plus tot atâtea idei de încercat pentru pasionații de pariuri:

  1. FC Botoșani – Dinamo: sub 2.5 goluri – cotă 1.71 la Unibet

Duminică, de la ora 20:00, avem parte de un meci între două echipe care încă își caută soluții pentru a intra în formă, conform așteptărilor fanilor. Meciul de la Botoșani se va desfășura pe o vreme rece, deci ar fi foarte posibil ca acest element să afecteze forța ofensivă. Oricum, ambele formații vin după o perioadă în care nu au impresionat în atac și nu au vreun marcator constant. Gazdele meciului de duminică seară joacă de obicei destul de închis – în 6 din ultimele 8 partide disputate, s-au consemnat cel mult 2 goluri. La fel și în cazul a 4 dintre precedentele 6 meciuri jucate de Dinamo. Așadar, o idee cu șanse de reușită la pariuri pe Liga 1 ar putea fi selecția Sub 2.5 goluri în meci – cotă 1.71 oferită de Unibet.

  1. Manchester United – Liverpool: nu înscriu ambele echipe – cotă 2.18 la Unibet

După ce, nu mai departe de duminica trecută, meciul Liverpool – Manchester United s-a terminat 0-0 în Premier League, iată că în week-end duelul se repetă: Manchester United și Liverpool se vor reîntâlni în acest duel din 16-imile Cupei Angliei. Partida este programată duminică, de la ora 19:00, putând să fie vizionată live la Unibet TV.

Jocul pare extrem de echilibrat, ambele formații având cotă 1.90 la Unibet pentru calificarea în faza următoare a competiției. O variantă interesantă ar fi însă un pariu legat de goluri, tocmai pe faptul că va fi un joc strâns, cu focus principal pe defensivă, și o singură echipă va marca – se poate profita de cota excelentă la Unibet, 2.18. În 3 din ultimele 4 meciuri dintre Manchester și Liverpool nu au marcat ambele formații.

  1. AC Milan – Atalanta: peste 3.5 goluri, cotă 2.35 la Unibet

Sâmbătă, de la ora 19:00, în etapa a 19-a din Serie A se joacă meciul AC Milan – Atalanta.  Chiar dacă evoluează în deplasare în compania liderului din Serie A, Atalanta a demonstrat în ultimele două sezoane că este o formație surprinzătoare, atât în liga națională, cât și în Liga Campionilor. În 3 dintre precedentele 4 întâlniri dintre AC Milan și Atalanta s-au marcat cel puțin 4 goluri. Se va repeta istoria în această partidă? O posibilitate pentru biletul zilei la pariuri sportive ar fi așadar opțiunea cu peste 3.5 goluri în meci, cotată foarte generos, 2.35 la Unibet.