Suporterii lui U Cluj se plâng de faptul că sunt trataţi ca nişte delicvenţi de către cei care conduc clubul de fotbal CFR Cluj. Cine a vrut să cumpere bilet la derby-ul local care va avea loc în această seară a putut să o facă doar cu buletinul. "Ne-au cerut buletinul, l-au scanat şi apoi ne-au vândut doar câte un bilet pe care era trecut numele nostru. De ce să ne scaneze buletinul? Suntem delicvenţi din start doar pentru că mergem la meci şi sunsţinem U Cluj? Acest tip de comportament nu mi se pare că face cinste acestui oraş care se vrea european", a declarat un cunoscut medic clujean, vechi suporter al Universităţii Cluj.

Din cauza restricţiilor impuse la cumpărarea biletelor, unu pentru suporter care a fost de acord să îi fie scanat buletinul, mulţi suporteri ai echipei Universătiţii Cluj au renunţat să mai meargă la meci. La casele de bilete, CFR Cluj a lipit mai multe afişe prin care suporterii erau anunţaţi că buletinele lor de identitate vor fi scanate de angajaţii clubului. "Fiecare persoană are dreptul să achiziţioneze doar un bilet pe baza buletinului/cărţii de identitate personale; Fiecare persoană trebuie să îşi achiziţioneze personal biletul de intrare în stadion de la casele de bilete ale stadionului", se arată în anunţ.

Înainte de începerea meciului, suporterii vor putea să intre pe stadion doar dacă vor prezenta biletul, pe care este tipărit numele lor, şi cartea de identitate. 

Oficialii clubului CFR Cluj susţin că pot procesa date cu caracter personal fiind autorizaţi în acest sens de către instituţiile abilitate şi dau asigurări că datele personale colectate de la spectatori vor fi păstrate cu respectarea confidenţialităţii. Cei de la CFR Cluj se tem de ultraşii lui U Cluj, care după ultima întâlnire dintre cele două echipe au devastat o toaletă publică şi a produs pagube de peste 60.000 de lei.

Preţul biletelor

Tribuna I – sector 21 (singurul în care se vând bilete) – 60 de lei
Tribuna a II-a (se vând bilete în toate sectoarele) – 60 de lei
Peluza 2 (sectoarele destinate galeriei CFR Cluj) – 10 lei
Peluza 1 (sector destinat galeriei U Cluj) – 10 lei