Evenimentul Zilei > Monden > Meandrele IUBITEI lui Jim Carrey. Ce ascundea
Meandrele IUBITEI lui Jim Carrey. Ce ascundea

Meandrele IUBITEI lui Jim Carrey. Ce ascundea

Iubita actorului Jim Carrey, Cathriona White, care s-a sinucis săptămâna trecută, era căsătorită la momentul morții, iar corpul îi va fi repatriat soțului său în Irlanda, au anunțat oficiali ai biroului examinatorului medical din Los Angeles pentru Hollywood Reporter.

Cathriona White, care a fost implicată într-o relație cu actorul american Jim Carrey, era căsătorită legal în Irlanda. 'Avea un soț, el este cea mai apropiată rudă din punct de vedere legal', a transmis un oficial al examinatorului medical din Los Angeles. 'Nu putem oferi mai multe informații despre acesta, însă ea era înregistrată ca fiind căsătorită', a mai adăugat sursa amintită.

Această informație a fost confirmată de o sursă apropiată actorului Jim Carrey, care a precizat că într-adevăr White era căsătorită, însă se despărțise de soț, cei doi gândindu-se să înceapă procedurile de divorț probabil în decembrie.

Examinatorul Medical a mai precizat marți că a încheiat autopsia, conform căreia este vorba de sinucidere, însă a trimis spre analiză probele examenului toxicologic. Rezultatele sunt așteptate în 8-12 săptămâni.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.