Matteo Berrettini s-a despărțit de iubita sa mai mare cu 11 ani

Matteo Berrettini s-a despărțit de iubita sa mai mare cu 11 ani Sursa foto: Agenzia LiveMedia | Dreamstime.com

Matteo Berrettini, în vârstă de 27 de ani și clasat pe locul 129 în ATP, și-a încheiat relația cu Melissa Satta, mai mare cu 11 ani decât el.

Relația dintre Matteo Berrettini și Melissa Satta a durat aproximativ un an, iar primele speculații cu privire la o eventuală despărțire au apărut la începutul acestei luni. În acel moment, faimosul jucător de tenis nu a reacționat cu ocazia zilei de naștere a partenerei sale.

Matteo Berrettini i-a spus adio iubitei cu 11 ani mai mare

La „Derby della Madonnina”, în februarie 2023, cei doi au fost surprinși într-o fotografie împreună, fapt care i-a adus în atenția presei italiene, fiind numiți „cuplul anului”.

Eu și cu Melissa nu mai suntem împreună. Pot doar să spun că ce am avut noi a fost foarte frumos. O relație intensă. Ne respectăm foarte mult reciproc.

Ne puteți urmări și pe Google News

Nu voi spune mai mult de-atât pentru că nu-mi place să vorbesc public despre viața mea persoană. Nu s-a întâmplat nimic special care să ducă la despărțire. Trebuie să-i mulțumesc pentru perioadă în care am trăit împreună, în ciuda dificultăților avute”, a declarat Berrettini pentru The Sun.

Matteo Berrettini

Melissa Satta. Sursa foto: Instagram

Melissa Satta, relații cu mai multe personalități din sport

Melissa Satta, cunoscută ca prezentatoare TV în Italia, a fost asociată și cu alte nume din lumea sportului, înainte de Matteo Berrettini.

A fost într-o relație cu fostul atacant al echipei naționale a Italiei și al Interului Milano, Christian Vieri, dar presupusa ei infidelitate a pus capăt acelei idile.

Melissa a avut o relație cu regretatul Kobe Bryant, ceea ce a determinat-o pe soția fostului star al baschetului să solicite divorțul.

La vârsta de 38 de ani, ea s-a căsătorit cu fostul star al Barcelonei, Kevin-Prince Boateng, în iunie 2016, și au împreună un fiu, Maddox Prince, în vârstă de nouă ani.

Cu toate acestea, s-au despărțit în 2020, după ce inițial s-au separat în 2019, iar apoi s-au împăcat pentru o perioadă scurtă de timp.

Matteo Berrettini și Melissa Satta

Sursa foto: Melissa Satta

Matteo Berrettini, supărat pe reacțiile fanilor după ce a început relația cu prezentatoarea TV

În ultima vreme, sportivul italian a avut de înfruntat mai multe accidentări, iar unii dintre fanii săi au criticat-o pe Melissa Satta, sugerând că aceasta ar putea influența negativ cariera sa.

Imediat după comentariile negative apărute, Matteo Berrettini se arăta deranjat.

„Am o relație de dragoste, normală pentru orice bărbat de vârsta mea. Sunt nemulțumit că un lucru pozitiv, vorbim despre sentimente, este considerat o distragere a atenției din punct de vedere profesional.

E lipsă de respect. Am văzut că au vorbit și oameni din lumea tenisului. Nu sunt critici constructive și nu înțeleg motivele”, spunea jucătorul de tenis.