Evenimentul Zilei > Actualitate > Masoneria, în familia unui politician de varf! Cine și de ce a „scurs” informații și imagini Secrete
Masoneria, în familia unui politician de varf! Cine și de ce a „scurs” informații și imagini Secrete

Masoneria, în familia unui politician de varf! Cine și de ce a „scurs” informații și imagini Secrete

Antena 3 a făcut publice, duminică, imagini spectaculoase cu ceremonia de primire în societatea secretă a Masoneriei a fratelui unui important om politic din România. Acesta a fost acceptat la un rang superior față de cei care sunt acceptați pentru prima oară în această societate secretă.

În imagini se vede cum Mircea Băsescu stă în genunchi, în fața liderului masonic. Dialogul este halucinant. Mircea Băsescu participă la ceremonia de intrare al Ritului Scoțian Antic și Acceptat. Potrivit lui Șerban Nicolae, Mircea Băsescu ar fi intrat în Masonerie, direct la „rangul 33”, sărind peste unele ritualuri de inițiere. 

Șerban Nicolae susține, într-o intervenție telefonică la Antena 3 că acest lucru s-a întâmplat tocmai pentru că era vorba de fratele lui Traian Băsescu, și acesta nu putea fi „numit în grad de ucenic”

Sursa foto: Antena3

Nici Klaus Iohannis nu a scăpat de acuzațiilor potrivit cărora ar fi avut implicații cu societatea secretă a Masoneriei.

cel mai important lider al unei societăți secrete care s-a întâlnit cu oameni cheie din România și cu ceremonia de primire în Masonerie a unui om politic extrem de important.

Masoneria este un ordin inițiatic ai căror membri sunt înfrățiți prin idealuri comune morale, spirituale și sociale, prin inițierea conformă unui ritual comun, prin jurământul depus pe una din cărțile sfinte ale marilor religii (Biblia, Coranul, Dao de Jing, Vedele hinduse, Tripitaka budiste, sau alte scrieri considerate sacre) și, în majoritatea ramificațiilor, prin credința într-o „Putere Supremă“ spusă „Mare Arhitect al Universului“.

Prezente în majoritatea țărilor din lume și sunt considerați cea mai vasta societate secretă din lume. Secretele grupării au fost transmise din generaţie în generaţie.

Toate SEMNELE după care RECUNOȘTI un mason. Un SECRET vechi de secole, DEZVĂLUIT