Nu este de mirare că filmele Marvel au ajuns să fie iubite și apreciate de zeci de milioane de persoane, din toate categoriile de vârstă. Marți seară, Marvel a dat lovitura cu o nouă producție: Avengers: EndGame.

Jamie East, criticul de filme de la ziarul The Sun, a relatat într-un articol experiența pe care oamenii au avut-o atunci când participat la premiera filmului Avangers EndGame la Londra

La acest eveniment dedicat ultimului film din seria Avengers, care aduce spre final povestea celor 22 de filme produse în 10 ani, chiar și cei mai mari jurnaliști jurnaliștii fugeau prin Leicester Square și stăteau la cozi interminabile pentru a prinde un loc.

Precum în cazul finalului serialului „Game of Thrones”, nu toți fanii pot fi mulțumiți de cum decurge povestea, de cum au fost interpretate rolurile, ori de scenariu.

Da, Avengers: Endgame este o capodoperă a cinematografiei, dacă ne raportăm la modul în care au fost construite personajele. Acestea reușesc să dea viață unei povești fabuloase, acordând astfel un omagiu celei mai mari serii cinematografice din istorie.

Au fost anumite scene care i-au surprins pe fani, dar care au fost primite cu satisfacție și bucurie. Se pare că și de această dată, fanii obțin aproape tot ceea ce își doresc.

Trei ore în care stai cu sufletul la gură…ah am spus prea mult.

Bravo Avengers, îmi va fi dor de tine (mai ales de tine)”, a scris Jamie East in publicația The Sun.