Evenimentul Zilei > Actualitate > MĂRTURII CUTREMURĂTOARE! Maria Dragomiroiu, despre BÂTAIA ÎNCASATĂ de la fostul soț: “Mi-a dat un pumn în cap de s-a oprit liftul între etaje, din cauza șocului…”
MĂRTURII CUTREMURĂTOARE! Maria Dragomiroiu, despre BÂTAIA ÎNCASATĂ de la fostul soț: “Mi-a dat un pumn în cap de s-a oprit liftul între etaje, din cauza șocului…”

MĂRTURII CUTREMURĂTOARE! Maria Dragomiroiu, despre BÂTAIA ÎNCASATĂ de la fostul soț: “Mi-a dat un pumn în cap de s-a oprit liftul între etaje, din cauza șocului…”

Mărturii cutremurătoare! Chiar dacă au trecut mulți ani de la bătăile încasate de la fostul soț, Maria Dragomiroiu nu a vorbit niciodată despre acele incidente până azi.

Maria Dragomiroiu, în vârstă de 61 de ani, a rezistat aproape 10 ani alaturi fostul soț, Ion, cu care s-a casatorit în 1975, și cu care are doi copii, Ileana și Mircea.

Potrivit propriilor declarații făcute în exclusivitate pentru wowbiz.ro, traiul alaturi de primul ei barbat s-a dovedit un adevarat calvar. Maria  a povestit cu lux de amanunte momentele de coșmar trăite alături de fostul soț.

"Aveam convingerea ca Ion este la ea acasa (n.r. la soacra) cu Paula. In acest timp liftul urca, a ajuns la etajul cinci si ea a inceput sa tipe, sa ma certe, ca sa auda cei doi din casa si sa nu deschida usa! Dupa aceea, a iesit Ion, baut, si a spus ca vrea sa vorbim. A aparut de nu stiu unde si soacra-mea, Ion m-a apucat de-o mana, m-a aruncat in liftul care era tinut deschis de soacra-mea, a urcat si ea si au apasat la parter. Dupa ce a plecat liftul, Ion mi-a dat un pumn in cap de s-a oprit liftul intre etaje, din cauza socului!", a povestit Maria Dragomiroiu.

"Soacra mea i-a spus sa ma duca acasa si sa ma bata, nu acolo, la ea. Simteam ca-mi iese inima din piept de frica, iar cand am ajuns jos, pe alee, am incercat sa scot mana de pe maneca hainei, ca sa scap. Atunci Ion m-a prins de par si m-a dus asa pana in mijlocul intersectiei de la Dristor. Era ora 21. Lumea a vazut cum un barbat tragea de par o femeie care plangea si a sarit sa ma scape, tragand de el intr-o parte si de mine in alta! Nu a dat drumul la par pana nu a smuls smocul pe care il avea in mana! Am ramas asa, fara o suvita de par in mijlocul capului! Nu-mi crestea, pentru ca facusem soc!", a mai adăugat interpreta de muzică pupulară.