Cu două etape înainte de final, ASA Târgu Mureș și Steaua continuă bătălia pentru trofeul Ligii I. Un punct îi mai despart pe steliști (67 de puncte) de liderul ASA (68), după victoriile de sâmbătă, cu FC Brașov (scor 3-2), respectiv Petrolul Ploiești (1-0).

„Militarii” au plecat de sub Tâmpa cu toate cele trei puncte, grație „dublei” lui Rusescu, care îi face în continuare pe „roș-albaștrii” să spere la titlu.

„Fiara” s-a ferit de verdict

Sâmbătă, Steaua a fost lider timp de câteva ore, dar mureșenii s-au impus, cu greu, pe teren propriu, cu Petrolul. Voiculeț a modificat din nou ierarhia Ligii I, după golul său de poveste din minutul 86.

Marius Lăcătuș, fostul jucător și antrenor al Stelei, a declarat pentru EVZ, că trupa din Ghencea mai poate urca pe primul loc doar dacă mureșenii scot un rezultat negativ în campionat. „Totul depinde de etapele rămase. Steaua trebuie să aștepte ca ASA să facă un pas greșit. E o luptă strânsă, dar încă nu s-a încheiat campionatul”, ne-a spus Lăcătuș.

Titlul se joacă în ultimele două etape, când Steaua trebuie să joace contra lui FC Botoşani (a) şi CSMS Iaşi (d), în timp ce ASA se deplasează la Astra şi joacă pe teren propriu cu Oţelul.