Evenimentul Zilei > Sport > Marioneta lui Gigi Becali are cel mai mic salariu din Liga I. Câți bani încasează antrenorul de la FCSB
Marioneta lui Gigi Becali are cel mai mic salariu din Liga I. Câți bani încasează antrenorul de la FCSB

Marioneta lui Gigi Becali are cel mai mic salariu din Liga I. Câți bani încasează antrenorul de la FCSB

Dinu Tudoran a acceptat să execute ordinele lui Gigi Becali, după ce a preluat-o pe FCSB, iar tehnicianul „roș-albaștrilor” primește cel mai mic salariu din Liga I.

Dinu Todoran (42 de ani) a acceptat în cunoștință de cauză să devină antrenorul echipei FCSB. Și să execută fără să cârtească ordinele venite de la finanțatorul Gigi Becali. Tehnicianul a și făcut o declarație șocantă la finalul meciului de debut, cel pe care „roș-albaștrii” l-au încheiat la egalitate, pe terenul celor de la FC Botoșani (scor 0-0), în prima etapă a campionatului.

Dinu Todoran, moment de sinceritate crudă după meciul FC Botoșani – FCSB

Întrebat de ce a făcut trei schimbări la pauză, Dinu Todoran a afirmat. „Știți foarte bine cum se procedează la noi, nu are sens să-mi adresați mereu această întrebare”. Asta în timp ce predecesorii săi, Toni Petrea, Bogdan Argeș Vintilă și mulți alți tehnicieni, încercau să ofere tot felul de explicații penibile, pentru a demonstra că ei sunt cei care decid din punct de vedere tehnico-tactic.

Todoran, un antrenor cu o carte de vizită extrem de subțire, i-a pregătit pe juniorii de la FC Voluntari și a lucrat la Slatina, formație care în sezonul trecut a retrogradat în liga a III-a. El a ales să facă un salt profesional însemnat, din punct de vedere teoretic. Pentru că a semnat cu FCSB. Dar, în același timp a ales să intre în clubul „marionetelor” lui Gigi Becali. Pentru această postură el este plătit cu suma de 4.500 de euro lunar, conform gsp.ro. 

Este cel mai ieftin antrenor din campionatul intern

Pentru Gigi Becali, Dinu Todoran este un antrenor extrem de ieftin. Pentru că are cel mai mic salariu din toată Liga I. „Vreți să vorbim de meci sau de antrenor și de ce a spus Todoran?

Întrebați-l pe antrenor, de ce mă întrebați pe mine asta? Ce, eu sunt antrenor? Întrebați-l pe el. Voi nu vreți să vă vorbească omul, voi vreți senzații și n-am chef. Probabil s-au schimbat fundașii centrali pentru a vedea antrenorul cu ce pereche de fundași centrali să joace”, a spus Gigi Becali la Digi Sport, după afirmația lui Todoran.