Evenimentul Zilei > Actualitate > Un marinar a plănuit o LUNĂ de MIERE de vis pentru a-și ucide soția. Dovezile din fotografii sunt copleșitoare
Un marinar a plănuit o LUNĂ de MIERE de vis pentru a-și ucide soția. Dovezile din fotografii sunt copleșitoare

Un marinar a plănuit o LUNĂ de MIERE de vis pentru a-și ucide soția. Dovezile din fotografii sunt copleșitoare

Imaginile dezvăluite de procuror arată că soţul, britanic, a dat găuri în barca sa pentru a-şi ucide soția în timpul vacanţei speciale pe care i-a organizat-o. Numai că, luna de miere, ascundea planul diabolic al soţului de-a scăpa de soţie.

Cei doi au plecat în Caraibe. Luna de miere a fost de neuitat, dar mireasa a dispărut pe mare în timpul unui presupus accident. Dar astăzi, ancheta a dezvăluit că soţul se afla în spatele dispariției soției sale. 

Distrugerea

Investigatorii au descoperit că pereţii catamaranului au fost deterioraţi din interior și că găurile de sub linia de plutire au fost deschise pentru a scufunda barca. Soțul a planificat totul înainte de îmbarcare.

Corpul nu a fost găsit 

Când a ajuns pe coastă, marinarul a fost inconsolabil, susținând că barca a luat apă într-un loc inexact, între Cuba și Florida. Au fost înăuntru când apa a început să se ridice. Garda de coastă a cercetat zona timp de patru zile, dar corpul lui Isabella Hellmann nu a fost găsit niciodată. 

Declarația rapidă a morții

Cuplul trăia în Statele Unite, numai că Lewis Bennett și-a luat repede fiica în Regatul Unit, împreună cu familia lui. De asemenea, a interzis familiei soției sale să vadă copilul. El a declarat rapid moartea ei pentru a-și lua partea dintr-o casă din Florida și de a avea acces la conturile sale bancare. 

Neînţelegeri

Rudele cuplului au dezvăluit că cei doi se certau de la nașterea fiicei lor, Emilia. Unul dintre procurori a presupus că moartea soției sale i-ar permite lui Lewis Bennett să trăiască "mai liniștit având viața pe care şi-o dorea".  Uciderea a fost, de asemenea, o promisiune de acces rapid la moștenire. 

Recunoaşterea crimei

Lewis Bennett a mărturisit că şi-a ucis soția. Sentința se va anunța săptămâna viitoare de către Curtea din Miami. Acuzat de o crimă de gradul doi, ar putea fi condamnat la opt ani de închisoare. Mărturisirea lui va juca în favoarea sa. Dar, prin publicarea fotografiilor, procurorul speră că judecătorul va impune pedeapsa maximă, titrează 7sur7

 

 

 
© Garda de Coasta din SUA.© Garda de Coasta din SUA.© Facebook.