Evenimentul Zilei > Monden > Marile celebritățăți ale Hollywood-ului și fixurile lor costisitoare
Marile celebritățăți ale Hollywood-ului și fixurile lor costisitoare

Marile celebritățăți ale Hollywood-ului și fixurile lor costisitoare

Hobby-urile marilor celebrități din SUA costă averi întregi, iar unele dintre aceste personaje au scris istorie în presă cu micile răsfățuri de care s-au bucurat de-al lungul timpului

Iată 10 dintre cele mai cheltuitoare vedete de la Hollywood în ceea ce privește hobby-urile personale

1. Nicolas Cage și colecția sa impresionantă de benzi desenate
Nicolas este unul dintre cei mai cunoscuți colecționari ai benzilor desenate comice, vintage. Acesta și-a petrecut ani întregi pentru a colecta și a sorta benzile desenate. Iar pentru o bandă desenată cu Superman, vândută la o licitație privată în 2002, acesta a plătit 1,6 milioane de dolari.

2. Leonardo DiCaprio – colecționarul de cartonașe
De la cartonașe de basket și baseball până la cartonașe cu scene din filme, DiCaprio este cunoscut pentru pasiunea sa de a strânge stickere cu diverse subiecte. Pentru colecția sa impresionantă, pusă la vânzare în 2006, unii specialiști au evaluat un cartonaș cu până la 4,500 dolari.

3. Tatuajele lui David Beckham – o adevărată avere
Tatuajele lui Beckham au fost realizate în mare parte de către celebrul tattoo artist Mark Mahoney, iar acestea s-ar fi ridicat la valoarea de peste 75.000 de dolari, conform revistei MSN.com. Însă, de la acea estimare, celebrul fost fotbalist a mai adăugat un număr de 15 modele pe corpul său.

4. Gențile lui Drake – costul unei garsoniere pe o simplă geantă de voiaj
Aceleași surse zvonesc faptul că Drake ar fi achitat unei femei suma impresionantă de 30.000 de dolari doar pentru ca aceasta sa-i vândă una din poșetele sale uriașe, pe care Drake o folosește ca geantă de voiaj.

CONTINUAREA ARTICOLULUI IN PAGINA URMATOARE