Evenimentul Zilei > Social > I s-a întâmplat și lui Marian Godină. Cine a făcut ANUNȚUL: „Dați vestea mai departe, m-a rugat el. Bafta, Marian!”
I s-a întâmplat și lui Marian Godină. Cine a făcut ANUNȚUL: „Dați vestea mai departe, m-a rugat el. Bafta, Marian!”

I s-a întâmplat și lui Marian Godină. Cine a făcut ANUNȚUL: „Dați vestea mai departe, m-a rugat el. Bafta, Marian!”

Vești nu prea bune pentru polițistul Godină! Mai exact, acesta nu mai poate posta pe Facebook şi l-a rugat pe Lucian Mîndruţă să anunţe acest lucru. Godină ar fi fost raportat pentru două postări mai vechi.

Poliţistul Marian Godină este urmărit pe Facebook de aproape 90.000 de persoane, iar de regulă este foarte activ în mediul online. Totuşi, el nu a mai avut nicio postare în ultimele trei zile, spre surprinderea fanilor săi.

Lucian Mîndruţă a scris pe pagina lui Godină că fost rugat de acesta să anunţe că este blocat pe Facebook şi că nu mai poate posta.

Marian Godină, DECIZIA care îi va schimba viața! SCANDALUL ar fi putut să pună capăt…

„Marian Godina m-a rugat sa le scriu tuturor prietenilor si celor care il urmaresc ca e blocat. Nu poate posta, nu poate raspunde la mesaje, dar le vede. A fost probabil raportat, el spune ca pentru o postare mai veche de doua luni (ceva cu un epitet pentru un dealer de droguri) si inca una mai recenta, cu o strangere de fonduri pentru o mama bolnava. Dati vestea mai departe, m-a rugat el. Bafta, Marian! Dragos Stanca, se poate face ceva?”, este mesajul lui Mîndruţă.

Ale cui JOCURI le face POLIȚISTUL GODINĂ? IPOTEZĂ ÎNCREDIBILĂ! Un personaj din sistem aruncă BOMBA

Publicat in categoriile: Social
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: