Evenimentul Zilei > Actualitate > Maria Sharapova se gândește la RETRAGERE! „Asta este realitatea, nimeni nu este etern…”
Maria Sharapova se gândește la RETRAGERE! „Asta este realitatea, nimeni nu este etern…”

Maria Sharapova se gândește la RETRAGERE! „Asta este realitatea, nimeni nu este etern…”

În vârstă de 31 de ani, rusoaica Maria Sharapova a vorbit despre cariera sa, dar a lăasat să se înțeleagă că s-ar putea retrage în curând din tenis.

Aflată în prezent pe locul 29 în ierarhia WTA, „Masha” a pierdut mult din jocul pe care îl arăta înainte de a fi suspendată pentru dopaj, în 2016. Acum, celebra tenismenă din Rusia a discutat și despre cariera sa. „Sunt la un nivel înalt în circuit de atât de mulți ani. Mi-am început aventura când eram încă o adolescentă. Am jucat deja împotriva multor generații de jucătoare, le-am văzut pe toate crescând. Este grozav să vezi cum junioarele talentate confirmă. Când ajungi la apusul carierei va fi intotdeauna cineva care să te înlocuiască. Asta este realitatea, nimeni nu este etern în vârful ierarhiei. Când am debutat, Justine Henin, Kim Clijsters și surorile Williams dominau.

Mă simțeam ca un copil când jucam împotriva lor, era ca un vis devenit realitate”, a declarat Maria Sharapova pentru Sport.ru.

Maria Sharapova, fost lider WTA, are cinci trofee de Grand Slam în carieră: Australian Open (2008), Roland Garros (2012 şi 2014), Wimbledon (2004) şi US Open (2006).