Evenimentul Zilei > Monden > Margherita de la Clejani a încurcat-o! Ce pedeapsă a primit vedeta. Poate să ajungă la închisoare
Margherita de la Clejani a încurcat-o! Ce pedeapsă a primit vedeta. Poate să ajungă la închisoare

Margherita de la Clejani a încurcat-o! Ce pedeapsă a primit vedeta. Poate să ajungă la închisoare

Margherita de la Clejani urmează să plătească scump după ce a fost prinsă drogată la valon. Controversata vedetă nu mai are voie să conducă timp de un an și a primit o amendă usturătoare, de 16.000 lei. O altă lovitură pentru divă a fost munca în folosul comunității.

Margherita de la Clejani a primit lovitura! Magistrații de la Judecătoria Sectorului 4 au hotărât să îi suspende permisul pentru o perioadă bună de timp și să primească o amendă de 16.000 lei. Bruneta va ajunge la închisoare daca nu va achita suma cerută de aceștia.

Adio mașină, adio bani

„Condamnă pe inculpata MANOLE Myriam-Margareta la pedeapsa amenzii în cuantum de 16.000 lei, calculată prin înmulţirea unui număr de 200 zile-amendă, cu suma de 80 lei corespunzătoare unei zile-amendă, pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanțe (fapta din 23.05.2020).

Aplică inculpatei pedeapsa complementară a interzicerii dreptului de a conduce vehicule pentru care este necesar permis de conducere pe o perioadă de 1 an de la data rămânerii definitive a prezentei hotărâri. Dispune obligarea inculpatei la plata sumei de 2.675,65 lei cu titlu de cheltuieli judiciare. Din care suma de 2.375,65 lei aferentă urmăririi penale, suma de 100 lei aferentă fazei de cameră preliminare. Și suma de 200 lei aferentă fazei de judecată. Cu drept de apel în termen de 10 zile de la comunicare. Pronunţată prin punerea soluţiei la dispoziţia inculpatei şi procurorului prin mijlocirea grefei instanţei, astăzi, 03.11.2021”, a fost decizia instanței, potrivit ciao.ro

Fulgy, probleme cu legea

Fratele Margheritei, Fulgy a avut o serie de probleme cu legea din cauza drogurilor. Acesta a devenit viral pe rețele de socializare după ce a oferit mai multe declarații șocante.

”Anturajul ei ( n.r. al fostei iubite), pus de șmecherii ăștia de care spun, da, a consumat THC, canabinoid că așa se cheamă și da la petrecere toată lumea se droghează cu cocaină, eu nu prea pot să trag pe nas că am deviație de semn și sunt dependent de spray nazal. Din cauza anturajului vagabonțesc în care era fata asta am mai experiementat și eu să văd cum e.

Îmi pare rău, simt un regret. Cunosc drogurile, asta e singurul meu regret, știu ce înseamnă droguri, nu îndemn pe absolut nimeni să se drogheze. Dacă te droghezi îți consumi serotonica, dopamina și tot ce ține de hormoni și de glande. Asta să se înțeleagă de la mine, nu vă drogați niciodată. Mă simt vinovat.”, a declarat Fulgy.