Cristi Borcea, fost acționar al echipei Dinamo, a anunțat că revine activ alături de „câini”. Înfocat suporter al grupării din Ștefan cel Mare, Borcea a fost investitor și a avut mari probleme din cauza activității avute la Dinamo. Omul de afaceri a fost condamnat în „Dosarul Transferurilor, în 2014 și după eliberare nu a vrut să mai audă de fotbal.

Acum, el a anunțat că s-a implicat în demersul suporterilor de-a salva clubul de care finanțatorul Ionuț Negoiță nu poate să scape, în ciuda ofertelor de cumpărare pe care le-a primit în ultima perioadă. Am văzut că au programul acela și am venit lângă ei. Ar fi bine pentru toți dinamoviștii să vină și să suțină acest proiect.

Este singura salvare a clubului în acest moment. Dacă Dinamo avea un stadion nou, cu siguranță devenea una dintre cele mai importante echipe din România, din toate punctele de vedere, atât pe plan intern, internațional, cât și al centrului de junior”, a declarat Cristi Borcea la Realitatea Sportivă.

Fostul acționar este de părere că Dinamo are o mare problemă și din cauza stadionului. El este de părere că echipa ar trebui să se mute din Ștefan cel Mare și să joace pe arena „Arcul de Triumf”, aflată în reabilitare tehnică înaintea Campionatului European din 20201. Dacă dinamoviștii ar juca aici, Borcea ar fi dispus să plătească 300.000 de euro anual, pentru clubul favorit.

„Dacă s-ar uni suporterii, Dinamo ar ajunge la un milion și ceva și ar ține din abonamente. Să închirieze Arcul de Triumf. Dacă fac așa, le iau toate lojele. Dau 300.000 numai să fie un ajutor. Să mă implic nu. Patrick, dacă hotărăște, se poate implica. A fost entuziast, dar când a văzut prin ce am trecut… Dacă vindeam un jucător în trecut, plângea”, a mai spus Cristi Borcea, care a vorbit și despre situația dezastruoasă pe care o traversează copiii și juniorii clubului.

„Am văzut că juniorii se antrenează acum în parc. Înainte, copiii făceau cantonamente în Antalya, aveau buget de un milion de euro, un milion jumătate de euro pe an”.