Evenimentul Zilei > Social > Sute de părinți și copii așteptați în Parcul Herăstrău, duminică 9 iunie 2019, la #Marea Tzopăială să facă sport și fapte bune
Sute de părinți și copii așteptați în Parcul Herăstrău, duminică 9 iunie 2019, la #Marea Tzopăială să facă sport și fapte bune

Sute de părinți și copii așteptați în Parcul Herăstrău, duminică 9 iunie 2019, la #Marea Tzopăială să facă sport și fapte bune

Fundația Inovații Sociale Regina Maria organizează duminică 9 iunie, în Parcul Herăstrău la intrarea Charles de Gaulle cea de-a treia ediție a evenimentului sportiv-caritabil, - #MareaTzopăială.

Începând cu ora 10, sute de părinți și copii vor participa la clase de sport, distracție, nutriție, activități recreative cu scopul de a strange fonduri pentru susținerea educației celor 200 de copii din centrele educaţionale ale Fundaţiei, Centrul educaţional Băneasa şi Afterschool Clinceni. Cele două centre oferă în sprijin părinţilor în procesul de formare al copiilor. Copiii înscrişi la oricare dintre aceste două centre educaționale vor avea oportunitatea de a-şi exprima creativitatea şi abilităţile în vederea stimulării şi orientării spre domeniile în care mai târziu pot excela. Evenimentul sportiv #MareaTzopaială este dedicat tuturor persoanelor care vor să facă sport şi fapte bune și doreşte să atragă atenţia asupra importanţei sportului şi nutriţiei corecte în viaţa copiilor.

Printre activităţile desfăşurate se regăsesc clase de sport pentru adulţi, precum kangoo jumps (alături de Kinga Sebestyen şi echipa Kangoo Jumps România), zumba (alături de Andrei Osanu), kick-boxing şi aerobic (alături de trainerii Be Live Fitness Center Drumul Taberei), campionat de mini-fotbal alături de Vlad Munteanu și fotbaliştii Federației Române de Fotbal, fotbal feminine alaturi de Footballicious Girls și ACS Dream Team București. Copiii se vor putea bucura pe tot parcursul zilei de jocuri în aer liber, cum ar fi șotronul (alături de Asociaţia VolunDar), rațele și vânătorii, țară-țară, vrem ostași, vânătoarea de obiecte și multe altele.

În plus, aceștia vor putea participa la tot felul de ateliere educative şi creative, iar părinţii vor putea beneficia de lecţii de nutriţie susţinute de dr Mihaela Bilic.

 

 

 

#Taticool, Dan Cruceru, ambasadorul #MareaTzopăială va fi alături de eveniment și va sprijini acțiunea de strângere de fonduri dedicată celor 200 de copii din centrele educaționale ale Fundației: „Nu toți copiii sunt norocoși. Nu toți au sprijinul de care au nevoie. Sunt 200 de copii care au în spate doar Fundația Regina Maria care le oferă nu doar dreptul la educație ci și caldura unei familii extinse. Ei ii au alături pe cei din fundație, dar și pe noi, toți. De aceea, cu totii ii putem sprijini dacă venim în număr cât mai mare la Marea Tzopaiala, in parcul Herastrau. Haideți să le arătăm că nu sunt singuri”.

Accesul la #MareaTzopaială se poate face sub forma unei donații de 50 de lei, care asigură participarea la oricare clasă de sport sau activitate sportivă desfășurate pe parcusul zilei, copiii având gratuitate.

Mulțumim sponsorilor și partenerilor evenimentului:

Sponsor DIAMOND: Globalworth

Sponsor GOLD: Cegeka

Sponsor SILVER: Groupama, Servier

Sponsor BRONZ: Sephora, Intermedicas, Schneider Electric, Promenada, BMW

Parteneri organizare: Primaria Capitalei, VolunDar, Be Live Fitness, Andrei Osanu, Kangoo Club Romania, One Production, Headmade Advertising, FRF, Cercetașii României, Footbalicious Girls, Playouth, Reciclad’or, Fundatia Nadia Comaneci, Lăptăria cu caimac, Viwa, Gain Events, Evian, True, DSV, Eurolines

Parteneri media: Itsy Bitsy, Evenimentul Zilei, Capital, Agerpress, Universal

 

Fundația Inovații Sociale Regina Maria este un ONG care oferă de 9 ani o gamă largă de servicii medicale gratuite persoanelor fără venituri și asigurări medicale și care îngrijește, alături de mai bine de 15 dascăli angajați și voluntari, un număr de 200 de copii din familii defavorizate în cele două centre educaționale ale fundației (Clinceni și Băneasa). Fundația Inovații Sociale Regina Maria este inițiativa filantropică a familiei Dr. Wargha Enayati și face parte din ENAYATI Group.