Evenimentul Zilei > Actualitate > MARE RĂSFĂȚ PENTRU LEANA DIN VACANȚA MARE! A decis să-și petreacă REVELIONUL într-o țară exotică
MARE RĂSFĂȚ PENTRU LEANA DIN VACANȚA MARE! A decis să-și petreacă REVELIONUL într-o țară exotică

MARE RĂSFĂȚ PENTRU LEANA DIN VACANȚA MARE! A decis să-și petreacă REVELIONUL într-o țară exotică

Mugur Mihaescu are toate motivele să se bucure de 2016. S-a descurcat bine în afaceri, iar fiica lui l-a făcut cel mai fericit tată

Mugur Mihaescu,actorul din serialul de comedie marca Vacanta Mare, “Te vreau langa Leana”, difuzat la Kanal D!    
si-a dezvaluit planurile pentru vacanta de iarna.Actorul a marturisit ca se va indrepta, impreuna cu familia, catre o destinatie exotica, sarbatorind trecerea dintre ani in insorita Cuba.“Ma apropii cu pasi repezi de varsta de 50 de ani si cred ca meritam o vacanta in care sa ne relaxam. Anul acesta, Revelionul il vom petrece in Cuba”, a spus vedeta.

Familia şi cariera îi aduc numai bucurii și chiar dacă afacerile îmi mai dau bătăi de cap, Mugur Mihăescu ştie să păstreze echilibrul. La finalul verii, el a închis clubul “The Tube”, din Centrul Vechi, umoristul de la “Vacanţa Mare” şi-a canalizat energia şi banii către pub-ul “St. Patrick”, pe care l-a inaugurat în 2009. „Vin Sărbătorile şi încep petrecerile corporate („petreceri de firmă” n.r). Pub-ul «St. Patrick» şi-a făcut propriul renume şi mă bucur pentru asta, pentru că a crescut prin calitatea lui şi nu neapărat că este pub-ul lui Mihăescu”, spunea Mihăescu într-un interviu.

În 2016, Mugur Mihăescu a avut toate motivele să fie și un tată mândru. Fiica lui, Ivona, a obținut note foarte mari la examenul de Bacalaureat, 9.95. Anunțul a fost făcut chiar de tânără pe contul de socializare, care a ales să urmeze Facultatea de Medicină.