„Acum 5 zile a apărut pneumonia, după filmări. Temperatura din platoul de filmare este cam de 40 de grade pentru că sunt luminile acelea. Noi avem o cameră unde stăm toți și ne relaxăm. Acolo stăm câte două ore și sunt 17 grade, deci o diferență de 23 de grade.

Și aici a fost o problemă că eu am făcut șoc termic. Nu mi-am dat seama, că de obicei mă feresc de asemenea lucruri. Acolo nu se poate sta decât cu aer condiționat că altfel de sufoci. Și iată că am primit o dublă pneumonie. Prima dată am avut o sinuzită, au fost afectate căile respiratorii superioare, apoi s-a lăsat pe piept totul și s-a descoperit, pentru că am avut inspirația să fac o investigație pulmonară, că am dublă pneumonie”, a povestit Marcel Pavel la Antena3.

Problema este că Marcel Pavel a luat contact cu colegii de la „Te cunosc de undeva”, inclusiv cu Andreea Bălan. Cu doar câteva zile înainte să facă testul pentru noul coronavirus. Marcel Pavel şi-a reluat activitatea şi a avut mai multe întâlniri.

De exemplu Marcel Pavel a participat la filmările noului sezon „Te cunosc de undeva” unde s-a întâlnit cu Andreea Bălan și Monica Anghel, după cum am putut vedea pe rețelele de socializare.

Marcel Pavel a fost confirmat pozitiv cu noul coronavirus?
Potrivit unor surse medicale „Marcel Pavel ar fi fost luat aseară de acasă cu izoleta, după ce rezultatul testului făcut pentru COVID-19 a fost pozitiv. Artistul a fost transportat la un spital din București, unde a început deja lupta împotriva virusului mortal.

Într-un interviu oferit joi,  cu doar câteva ore înainte de a afla rezultatul testului pentru COVID-19, Marcel Pavel a declarat: „Sunt răgușit, cred că am răcit la filmări. Familia mea se simte bine. Aștept mâine rezultatul și sper să fie negativ”..