„Eu să-l votez pe Orban? Doamne ferește. Cât mai repede să îl trimitem pe Orban acasa. Dacă își dă demisia, cu atât mai bine. Îmi pare rău ca Președintele României s-a antepronunțat si a zis ca-l va propune tot pe Orban. Am avut o discuție foarte aplicată cu colegii mei. Vom veni cu o propunere de prim ministru din afara partidului”, a spus Ciolacu.

Întrebat dacă Sorin Grindeanu ar fi o variantă pentru a ocupa funcția de prim-ministru, Ciolacu a declarat:

„Nu am stat cu dânsul de vorbă. Stați întâi să treacă întâi moțiunea. Eu nu o să votez niciodată vreun guvern PNL și nu o să recomand cât timp sunt președinte interimar la acest partid să fie votat vreodată  Orban prim-ministru. Nici dumneavoastră nu l-ați vota dacă ați fi în locul meu”, a declarat luni Marcel Ciolacu.

„Eu nu am o problemă cu niciun fel de alegeri. Nu prefer nimic. Eu prefer ca democrația să fie respectată și în cazul în care există o criză politică și nu poate fi numit un guvern, se merge la anticipate. Eu prefer să vedem alegerile din patru în patru ani, cum e calendarul”, a mai spus președintele interimar al PSD despre anticipate.

Te-ar putea interesa și: