Marcel Ciolacu, atac dur la PNL. Ce spune despre prezidențialele de anul viitor

Marcel Ciolacu, atac dur la PNL. Ce spune despre prezidențialele de anul viitor Sursa foto: Razvan Valcaneantu EEC

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declaanșat, luni, un atac violent la adresa PNL, folosind ca pretext susținerea lui Nicuşor pentru Primăria Capitalei, la alegerile precedente.

"Domnul Nicuşor Dan a fost votat. Nicuşor Dan este candidatul Partidului Naţional Liberal şi al USR. Să şi-l asume. Nu contează că suntem în coaliţie. Să îşi asume Partidul Naţional Liberal dezastrul din Bucureşti. Doamna Clotilde, chiar dacă este din partea USR, este candidat şi primar susţinut de către Partidul Naţional Liberal şi de către USR", a spus Ciolacu la România TV, în emisiunea „Punctul Culminant” moderată de Victor Ciutacu.

El a adăugat că reprezentanţii PNL ar trebui să îşi asume că au greşit atunci când i-au susţinut pe Nicuşor Dan şi pe Clotilde Armand.

"Nu e nicio ruşine să spui: am greşit când i-am susţinut. Sau poate îi susţin în continuare, e posibil şi acest lucru. (...) Tot ceea ce se întâmplă în Bucureşti şi tot ce vedem la televizor se datorează PNL şi USR, care îl susţin pe Nicuşor Dan. Ăsta este adevărul. Nu cred că se poate supăra cineva din PNL că spun aceste lucruri, pentru că ăsta este adevărul, nu am venit să vă mint", a susţinut Ciolacu.

Ne puteți urmări și pe Google News

Marcel Ciolacu: România are nevoie de un președinte de stânga

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat luni că România are nevoie de un preşedinte de stânga.

"Cred cu certitudine că România are nevoie de un preşedinte de stânga, un om care împărtăşeşte principiile, în primul rând, de stânga. Este nevoie de o schimbare după 20 de ani. Sunt oameni de stânga în România care pot ocupa această funcţie, cea mai înaltă funcţie din statul român", a spus Ciolacu la România TV.

El a adăugat că la următoarele alegeri prezidenţiale PSD nu va veni neapărat cu un om politic.

"Când avem discuţia de candidaturi tot timpul ne gândim numai la oameni politici. De data aceasta PSD nu va veni neapărat cu un om politic, va veni în schimb cu un intelectual. Partidul va alege (candidatul la alegerile prezidenţiale - n.r.). Va exista o competiţie internă în care se va înscrie cine doreşte. Eu doresc să modific statutul astfel încât şi altă personalitate, care nu este neapărat în partid, să poată candida", a afirmat Ciolacu.

(Agerpres)