Evenimentul Zilei > Monden > Mara Bănică trece prin momente delicate înainte de a deveni mamă. Vestea care a dărâmat-o
Mara Bănică trece prin momente delicate înainte de a deveni mamă. Vestea care a dărâmat-o

Mara Bănică trece prin momente delicate înainte de a deveni mamă. Vestea care a dărâmat-o

Mara Bănică trece prin clipe îngrozitoare! Soțul vedetei a lăsat-o singură în cele mai cumplite momente, iar aceasta nu mai iese din casă de o perioadă bună de timp. Depresia și stările de anxietate au apărut în viața brunetei.

Mara Bănică, 45 de ani, se pregătește să își aducă pruncul pe lume, dar lucrurile în viața ei nu stau așa roz cum s-a așteptat.

Vedeta a ajuns în pragul depresiei după ce soțul ei a plecat din țară de o bucată bună de timp. O altă problemă care o macină pe aceasta este virusul COVID-19, bruneta a declarat că este vaccinată, dar îi este frică să iasă din casă pentru a nu se infecta și pentru a nu afecta copilul.

Fără soț și în depresie

„Plâng trei-patru ore pe zi. Eu nu am voie să iau pastile deloc. Așa am ajuns la psiholog, fac terapie online! Eu eram psihic ca un tanc! Nu mă așteptam să pățesc asta, să fac depresie. Bărbată-miu e plecat din țară, iar faptul că stau închisă în casă mă omoară psihic.

Astea două luni care au mai rămas trec cel mai greu. Duminică e ziua mea. Eu, în anii trecuți, dădeam petreceri cu o mie de persoane! Acum stau închisă în casă, nu mă mai deplasez decât până la magazin. Sunt vaccinată, dar îmi este frică să ies. Sunt gravidă și nu vreau să mă îmbolnăvesc. Am avut și COVID anul trecut. Nu vreau însă să risc nimic, nu mai am putere. Am 80 de kilograme și cred că o să mai iau 10 kilograme! Sunt cât un tanc!”, a declarat Mara Bănică, pentru click.ro.

Surpriza din timpul sarcinii

Vedeta a fost convinsă că este însărcinată cu gemeni, dar medicul i-a transmis alt rezultat. Mara Bănică a declarat că așteaptă cu nerăbdare să își facă o nouă prietenă, având în pântece o fetiță.

„Eu m-am văzut întotdeauna mamă de băiat. Inițial am avut doi saci gestaționali, știam că am gemeni. La vreo două săptămâni sau trei, medicul ne-a spus că unul dintre saci este gol, fără embrion. Abia ce ne obișnuisem cu ideea de doi! Au mai trecut vreo alte două săptămâni până când am aflat că este fetiță. Eu mă bucur mult, am pereche.

Și Dima, fiul meu cel mare, se bucură, pentru că îi rămâne doar lui PlayStationul! În ceea ce mă privește, abia o aștept! Cred și sper că îi voi fi prietenă, nu doar mamă”, a declarat Mara Bănică acum câteva săptămâni.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.