Evenimentul Zilei > Actualitate > ȘTIRE-BOMBĂ! ÎMPĂCAREA momentului în SHOWBIZ. NU mai este un SECRET pentru NIMENI
ȘTIRE-BOMBĂ! ÎMPĂCAREA momentului în SHOWBIZ. NU mai este un SECRET pentru NIMENI

ȘTIRE-BOMBĂ! ÎMPĂCAREA momentului în SHOWBIZ. NU mai este un SECRET pentru NIMENI

Andreea Mantea și Cristi Mitrea au avut o relație extrem de frumoasă, din care a rezultat copil, micuțul David. La un moment dat, drumurile celor doi s-au despărțit, iar ei eu rămas prieteni.

 

De curând, Andreea și Cristi au fost văzuți împreună la un restaurant cu specific românesc, ceea ce a permis imediat apariția speculațiilor. Împăcarea dintre Andreea Mantea și Cristi Mitrea ar fi o adevărată bombă în showbiz-ul românesc.  Atmosfera a fost una caldă, de familie, iar micuțul David a fost răsfățat din toate punctele de vedere.

Precum prezentatorul Cosmin Cernat, care în perioada filmărilor pentru „Exatlon” locuiește în Republica Dominicană, Andreea Mantea va sta la Istanbul cât se va transmite la Kanal D „Puterea dragostei”. Micuțul David va fi pe toată perioada filmărilor va fi alături de mama lui și de bonă.

Andreea Mantea a reuşit să îşi îndeplinească o mare dorință. Fiind în Turcia, a mers şi a vizitat locurile unde s-a filmat serialul ei preferat, „Dragoste infinită”.

„Eu o iau razna când mă plictisesc. Am avut mai mult timp liber şi ce era să fac. Am tot dus copilul peste tot. Am zis că vreau să ajung în locul unde s-a filmat Dragoste infinită. Am încercat de două ori, dar nu am avut noroc! Un coleg mai îndrăzneţ. Am plecat cu el în căutarea lui Kemal, mă rog, în locurile unde s-a filmat Dragoste infinită. (…) Am început să tremur, să plâng! Plângeam de emoţii!”, a spus frumoasa brunetă.