Evenimentul Zilei > Actualitate > Maneliștii, „robii” interlopilor! Florin Salam rupe tăcerea. Cânta pe gratis, de frică, iar banii din dedicații…
Maneliștii, „robii” interlopilor! Florin Salam rupe tăcerea. Cânta pe gratis, de frică, iar banii din dedicații…

Maneliștii, „robii” interlopilor! Florin Salam rupe tăcerea. Cânta pe gratis, de frică, iar banii din dedicații…

Ani de zile, interlopii i-au terorizat pe maneliști, iar acum Florin Salam rupe tăcerea.

Noi detalii legate de clanul Duduienilor ies la iveală. Florin Salam susține că a fost obligat de interlopi să participe la mai multe evenimente. Manelistul a cântat de frică, știind că membrii clanului sunt extrem de violenți.

„Persoana vătămată, Stoian Florin, a precizat că în perioada 2015-2020 folosindu-se de renumele pe care îl au în lumea interlopă, fiind cunoscute persoane violente, numiții Duduianu Florin și Constantin Nicolae, cei doi fiind frați, l-au obligat pe acesta să cânte gratis la diverse evenimente organizate de ei sau de către alte persoane iar banii ce reveneau de drept artistului fiind însușiți de cei doi.

De asemenea, Florin Salam afirmă că îi este teamă de Constantin Nicolae, zis Aramis, și familia acestuia deoarece cunoaște că este o familie violentă.

De-a lungul timpului a acceptat de frică să cânte gratis la diverse evenimente luate în numele său de către Constantin Nicolae și fratele acestuia Duduianu Florin pentru a nu avea probleme cu aceștia și pentru a păstra o relație neconflictuală”, potrivit antena3.ro.


Condamnare pe viaţă în clanul Duduianu! O filmare cu Florin Salam spune totul


Amintim că înaintea de moartea lui Emi Pian, Florin Salam a reclamat la poliţie că a fost amenințat și șantajat.

Este vorba despre Denom, Seif și Aramis (n.r. primii doi unchi ai lui Emi Pian, al treilea văr cu defunctul), care în urma unui scandal cu alţi rivali voiau să fie despăgubiți de manelist.

Ei i-au cerut lui Salam suma de 100.000 euro, după ce unul dintre ei a fost bătut la un botez din Capitală de alţi interlopi. Duduienii i-au transmis că se poate ajunge şi la anularea lui ca artist, adică la tăierea limbii.

„Florin Salam le-a transmis că dacă nu va fi lăsat în pace, dacă îi va mai fi amenințată familia, dacă i se vor mai cere bani, va face un gest teribil.

Va merge la Poliție, la DIICOT, peste tot, pentru a povesti cu lux de amănunte despre afacerile interlopilor și despre personajele implicate.

Fie că este vorba de camătă, droguri sau alte afaceri ilegale pe care interlopii care îl amenință le derulează.

Știe că după trebuie să plece din țară, dar le-a transmis că a ajuns la disperare, că nu mai poate să reziste presiunii.

El a mai renunțat de câteva ori la muzică din cauza interlopilor, dar de această dată simte că i-a ajuns cuțitul la os”, a spus o sursă pentru wowbiz.ro.

Florin Salam nu este singurul manelist ameninţat şi şantajat. Şi numele lui Nicolae Guţă este menționat în dosarul care i-a dus în spatele gratiilor pe cei 3.

 

 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.