Manchester City a învins FC Copenhaga, în deplasare. Este la un pas de sferturi

Manchester City a învins FC Copenhaga, în deplasare. Este la un pas de sferturi Manchester City. Sursa foto: Facebook

Manchester City a învins-o pe Copenhaga, scor 3-1, în deplasare, în turul optimilor UEFA Champions League și este la un pas pentru calificarea în sferturi.

Manchester City a învins-o pe Copenhaga, scor 3-1, în deplasare, în turul optimilor UEFA Champions League. Înainte de acest meci, Manchester City a învins-o pe Everton, scor 2-0, făcând un pas major în Premier League. Formația lui Guardiola parcurge o perioadă foarte bună, ca dovadă ultimele rezultate.

Manchester City a învins-o pe FC Copenhaga

Manchester City a învins FC Copenhaga, în deplasare, scor 2-1. Pentru englezi, au marcat Bernardo Silva, Phil Foden și Kevin De Bruyne, care a oferit și două pase decisive. Pentru danezi, a punctat Magnus Mattsson.

Kevin De Bruyne (32 de ani) a deschis scorul repede în Danemarca, în minutul 10, după un șut din interiorul careului. În minutul 21, Jack Grealish (28 de ani) s-a accidentat și a fost înlocuit de Jeremy Doku (21 de ani).

Ne puteți urmări și pe Google News

Ar putea fi o imagine cu fotbal, fotbal, mulţime şi text

Sursa foto: Facebook

Englezii, tot mai aproape de calificarea în sferturi

Gazdele au dat lovitura în minutul 34, prin Magnus Mattsson (24 de ani), după o greșeală în apărarea lui City. Bernardo Silva i-a readus pe „cetățeni” în avantaj chiar înainte de pauză, iar repriza a doua a fost controlată de trupa lui Guardiola.

Phil Foden (23 de ani) a stabilit scorul final, chiar în minutele de prelungiri, 3-1 pentru Manchester City, care este aproape de calificarea în sferturile UEFA Champions League.

Ar putea fi o imagine cu 5 persoane, persoane jucând fotbal, persoane jucând fotbal, mulţime şi text

Sursa foto: Facebook

Pentru City urmează duelul cu Chelsea din Premier League. Partida va avea loc pe 17 februarie, ora 19:30. De cealaltă parte, Copenhaga are meci în campionat cu Silkeborg, în deplasare, o zi mai târziu.

Au marcat: Mattsson '34 / De Bruyne '10, B. Silva '45+1, Foden '90+2. Jack Grealish, titular în echipa lui Manchester City după 6 meciuri, a ieșit de pe teren în minutul 21, accidentat. El a fost înlocuit de Jeremy Doku (21 de ani).

Ar putea fi o imagine cu 1 persoană, jucând fotbal, jucând fotbal şi text

Sursa foto: Facebook

Copenhaga - Manchester City, echipele de start:

Copenhaga (4-3-3): Grabara - Diks, Jelert, McKenna, Vavro - Elyounoussi, Falk, Claesson - Achouri, Goncalves, Mattsson Rezerve: Ankersen, Bardghji, Buur, Clem, Cornelius, Froholdt, Hojlund, Larsson, Meling, Oskarsson, Runarsson, Sorensen Antrenor: Jacob Neestrup

City (4-3-3): Ederson - Walker, Dias, Stones, Ake - Silva, Rodri, De Bruyne - Grealish, Haaland, Foden Rezerve: Carson, Akanji, Alvarez, Bobb, Doku, Lewis, Nunes, Ortega, Susoho, Wright Antrenor: Pep Guardiola, potrivit gsp.ro.