Evenimentul Zilei > Sport > Man nu l-a convins pe principalul Parmei: „Există momente în care se chinuie”
Man nu l-a convins pe principalul Parmei: „Există momente în care se chinuie”

Man nu l-a convins pe principalul Parmei: „Există momente în care se chinuie”

Ajuns în curtea grupării de pe „Stadio Ennio Tardini”, la sfârşitul lunii ianurie, fostul atacant al FCSB-ului, Denis Man, are şanse reduse de a prinde primul unsprezece pe care îl va arunca în luptă tehnicianul Roberto D’Aversa, în disputa de mâine, cu Udinese.

Vârful care şi-a trecut numele pe lista marcatorilor de nu mai puţin de optsprezece ori în turul Ligii I nu l-a convins încă pe antrenorul principal al Parmei.

„Man a fost transferat de curând, la echipa noastră. A fost catapultat într-o realitate diferită şi există momente în care se chinuie să înţeleagă anumite situaţii” a precizat Roberto D’Aversa, despre care presa din Italia scrie că nu mai are viaţă lungă la cârma formaţiei emiliene.

Mihăilă, în pole – position pentru a prinde echipa de start

Celălalt internaţional român din lotul trupei clasate pe penultima poziţie din Seria A, Valentin Mihăilă, e, în schimb, mult mai apreciat de D’ Aversa şi este anunţat titular, de jurnaliştii din Cizmă, pentru bătălia cu Udine.

„Mihăilă a venit la Parma, în luna septembrie şi e firesc să fie înaintea celorlalţi. Este clar că băieţii care au venit în ianuarie ar putea avea ceva dificultăţi de acomodare şi mai au nevoie de timp, dar noi nu avem timp la dispoziţie timp. Această nu înseamnă însă că nu lucrăm zilnic atât din punct de vedere tactic, cât şi la capitolul învăţării limbii italiene” a mai mărturisit tehnicianul în vârstă de 45 de ani.

Antrenorul galben – albaştrilor nu a fost pe deplin mulţumit de campania de achiziţii din pauza competiţională de iarnă şi recunoaşte că noile transferuri ale Parmei mai încă mult de tras pentru a putea face faţă campionatului italian.

„Nu trebuie să aruncăm responsabilitatea pe umerii nimănui. E necesar să muncim şi şi să ne îndeplinim obiectivul. Pentru mine, nu are importanţă dacă un jucător este tânăr sau bătrân. Eu aleg jucătorii care cred că îmi pot oferi garanţii pe teren” a explicat Roberto D’Aversa.