Evenimentul Zilei > Monden > Mama ei nu a purtat niciodată jeanși. Una dintre cele mai FOTOGRAFIATE FEMEI din lume se opune dictaturii modei | VIDEO
Mama ei nu a purtat niciodată jeanși. Una dintre cele mai FOTOGRAFIATE FEMEI din lume se opune dictaturii modei | VIDEO

Mama ei nu a purtat niciodată jeanși. Una dintre cele mai FOTOGRAFIATE FEMEI din lume se opune dictaturii modei | VIDEO

Prințesa Caroline de Monaco, membru în juriul Festivalului Internațional de Modă și Fotografie de la Hyeres, care se desfășoară din 23 aprilie în acest oraș din sudul Franței, a declarat că se opune "dictaturii" modei, potrivit AFP.

"Generația mea este, poate, prima care s-a bucurat de libertate în privința modei", a apreciat fiica Prințului Rainier de Monaco și a soției acestuia, fosta actriță americană Grace Kelly.

Existau principii

În vârstă de 58 de ani, ea a menționat că "înainte, existau principii care trebuiau respectate, interdicții care au dispărut azi, cum ar fi aceea de a purta pantofi albi după data de 1 septembrie sau de a te afișa cu un diamant înainte de ora 17.00". Geanta trebuia asortată cu încălțămintea, "totul era prevăzut într-un cod", a mai spus ea, amintind că mama ei nu a purtat niciodată pantaloni jeans.

Renumită pentru eleganța ei în cele mai diverse ocazii, Prințesa Carolina de Monaco, una dintre cele mai fotografiate femei din lume, a mărturisit că își alege hainele urmărind înainte de orice confortul.

Aflat la cea de-a 30-a ediție, festivalul din 2015 de la Hyeres, al cărui director artistic este designerul Karl Lagerfeld, are ca invitat special prestigioasa casă de modă Chanel.