Makarska, Croația, o stațiune de vis. Unii turisti se plâng de hoteluri

Makarska, Croația, o stațiune de vis. Unii turisti se plâng de hoteluri Sursa foto: Dreamstime

Makarska este o altă stațiune din Croația care are peisaje de-ți taie răsuflarea. Cazările în zonă sunt dintre cele mai luxoase. Cu toate acestea nu sunt pe placul tuturor turiștilor. Unul dintre hotelurile de 4 stele, foarte bine cotat în zonă, este Valamar Meteor Hotel. Deși în majoritate se bucură de recenzii pozitive, există și clienți nemulțumiți.

”Se spune că nu ar trebui să te întorci niciodată în același loc de două ori...Surprins cât de mult pare să fi scăzut standardul față de anul trecut.

O stațiune unde personalul pare să fie problema

Se presupune că hotelul era de 4 stele și l-am găsit superior doar acum 12 luni în ceea ce privește serviciile și dotările și micul dejun. Acum se pare că personalul prietenos nu mai este acolo. În mare parte, calitatea micului dejun a fost foarte slabă. De asemenea, camera noastră era jalnic de mică, cu vedere la o alee și la casa cuiva. Sala de sport are nevoie drastic de îmbunătățiri.

Am găsit azi un scutec murdar lângă piscină și unele mese erau acoperite cu excremente de păsări”, a apreciat un turist. Maritimo Hotel este o altă unitate de cazare apreciată în zonă. ”Împrejurimile sunt frumoase și demne de un hotel de cinci stele, dar nu este. Personalul este dificil.

Ne puteți urmări și pe Google News

”Mâncarea, departe de standardele de 5 stele”

Mâncarea departe de standardele de 5 stele. Erau în principal prăjituri dulci și alte mâncăruri care induc diabet. Am găsit și o portocală mucegăită. Apa servită dintr-un răcitor a fost și ea contaminată cu ceva care a făcut-o tulbure”, a povetsit un turist. Tot o locație de 5 stele este și Aminess Khalani Hotel din Makarska.

”Aspectele pozitive au fost că hotelul este relativ nou, decorul în părțile comune ale hotelului este frumos. Dar personalul lasă de dorit la modul în care întâmpină oaspeții”, a explicat un turist.