Evenimentul Zilei > Actualitate > ALERTĂ la grădina zoologică din Neamț. O maimuță A EVADAT și terorizează oamenii! VIDEO
ALERTĂ la grădina zoologică din Neamț. O maimuță A EVADAT și terorizează oamenii! VIDEO

ALERTĂ la grădina zoologică din Neamț. O maimuță A EVADAT și terorizează oamenii! VIDEO

Jandarmii din Neamț se luptă, de mai multe ore, să prindă o maimuță ce a evadat de la grădina zoologică. Animalul se plimbă liber pe străzi și chiar atentează la casele oamenilor.

Sâmbătă, o maimuță a evadat de la grădina zoologică din Neamț și se plimbă pe străzile orașului. Speriat, animalul escaladează casele oamenilor, punându-i în dificultate pe jandarmi și pompieri. Toți locuitorii orașului sunt în alertă, informează ziarpiatraneamt.ro.

Maimuța a fugit de la Zoo Neamț, după ce administratorii au încercat să o scoată dintr-o boxă pentru a-i administra un tratament, după cum mai scrie sursa citată. După ce a evadat, animalul a început să alerge pe străzile din Piatra Neamț, spre uimirea localnicilor care au sunat la 112 ca să anunțe grozăvia.

Clipul video cu animalul poate fi văzut AICI

La fața locului s-au deplasat jandarmii, însă maimuța s-a speriat și s-a urcat pe acoperișurile mai multor case. S-a apelat și la ajutorul pompierilor pentru a prinde animalul.