"M-am recompus sufleteşte şi merg mai departe, preţuind cu toată fiinţa mea tot ceea ce am primit şi primesc de la viaţă! Restul e… mişcare de rezistenţă!", scria Mădălina Manole în ultimul mesaj postat pe site-ul ei, unde îşi anunţa lansarea noului album.
Nimeni n-ar fi zis că Mădălina nu mai vrea să trăiască. Părea că, după o perioadă de nelinişti, solista îşi regăsiese, în sfârşit, fericirea. În interviurile sale recente, Mădălina Manole povestea cât de greu i-a fost după despărţirea de primul soţ, Şerban Georgescu, după 15 ani de mariaj.
"Am simţit o dezamăgire imensă, o furie incomensurabilă, o mâhnire sfâşietoare, ca ajunsesem la situaţia aceea fără ieşire, pe care nu numai că nu mi-o dorisem, dar pe care nici macar nu mi-o închipuisem vreodată".
Mai în vârstă decât ea cu 17 ani, Şerban Georgescu a fost omul care i-a fost alături Mădălinei Manole şi care i-a vegheat cariera pas cu pas. Cei doi s-au căsătorit în 1994, iar mariajul lor s-a destrămat în 2004. Mădălina Manole l-a acuzat, atunci, pe Şerban de infidelitate.

Foto: Mădălina Manole, într-o fotografie veche alături de primul soţ, Şerban Georgescu
Mădălina Manole şi "lupta de a mă recompune"

"Am divorţat, şi-apoi am început lupta cu mine însămi, lupta de a ma recompune, de a ma regăsi. A fost greu, foarte greu, dar m-am încăpăţânat să mă ridic iar din talazuri. Aşadar, în acea perioadă de tăcere, m-am luptat cu mine însămi, cu luciditate şi multă credinţă", declara Mădălina Manole într-un interviu dat recent revistei "Formula AS".
"Erau momente din zi în care îl adoram şi alte momente în care l-aş fi împuşcat"
Într-o declaraţie făcută la ProTV, imediat după divorţ, artista a spus "erau momente din zi în care îl adoram şi alte momente în care l-aş fi împuşcat".
Între timp, compozitorul s-a căsătorit cu unguroaica Eniko. Aceasta spunea despre iubirea dintre Şerban şi Mădălina că nu s-ar fi stins niciodată „A murit iubind-o pe Mădălina, iar în timpul vieţii m-a făcut zi de zi să simt, să trăiesc sentimentele pe care le avea", a declarat Eniko.
Când Şerban Georgescu a murit, în 2007, Mădălina Manole nu a venit la înmormântare, însă, după cum scria pe atunci în presă, decesul fostului său soţ a fost unul dintre motivele pentru care şi-ar fi amânat căsătoria cu Mircea Petru.
Din poveştile Mădălinei ai fi spus că aceasta este cu adevărat împlinită şi duce viaţa pe care şi-a dorit-o alături de cel de-al doilea soţ. S-a căsătorit, a făcut o casă şi a adus pe lume copilul atât de aşteptat.
"Iubirea e cea mai importantă lecţie a vieţii. Iubirea reala, nu cea prefacută, e lecţia esenţială" – Mădălina Manole

"Ador copiii! Cand merg pe stradă, sunt cu ochii numai după copii. Şi aşa am fost de când mă ştiu. Deci, da, mi l-am dorit cu ardoare, dar el a venit exact la momentul potrivit. Acum îl ţin în braţe şi nu mă mai satur privindu-l. Aştept cu emoţie momentul când va rosti primul "Mama, te iubesc". Cred că Petru a venit înzestrat cu profilul învingatorului: a venit pe lume sănătos tun, şi mai repede cu două săptămâni. Îmi dau seama de pe acum ca va avea o personalitate puternică şi sunt convinsă ca îmi va oferi şi el multe lecţii de viaţă, în anii care urmează", mai spunea Mădălina în interviul pentru "Formula AS".

Foto: Mădălina Manole, alături de fiul său, în urmă cu câteva luni

Nimic din vorbele rostite în urmă cu câteva luni de Mădălina Manole nu prevesteau sinuciderea.
Mădălina Manole: "Trăiesc împlinirea supremă. Acum cercul s-a închis"
"Sunt o artistă implinită, sunt o femeie împlinită, prin iubirea pe care o simt pentru omul de lângă mine şi prin iubirea pe care o simt venind dinspre el, şi sunt un om împlinit, prin pruncul pe care l-am zămislit. Acum nu-mi mai doresc decât ca Dumnezeu să-mi dea forţa să protejez aceste nestemate pe care le-am dobândit tot prin bunătatea Lui".
"Acum… cum o vrea Dumnezeu!"
În finalul interviului, jurnaliştii de la Formula AS au rugat-o pe artistă să facă un pronostic de viitor…
"Am sa ma ocup de promovarea albumului, ceea ce va însemna inclusiv o serie de concerte prin ţară. Mi-am obişnuit publicul cu aceste întâlniri faţă în faţă şi nu vreau să renunţ la ele. În ceea ce priveşte viaţa personală… mi-aş mai dori un copil. Acum… cum o vrea Dumnezeu!"
Trupul neînsufleţit al Mădălinei Manole a fost găsit azi-dimineaţă de soţul acesteia în holul locuinţei lor din Otopeni. Mădălina Manole ar fi împlinit astăzi 43 de ani. Rezultatul necropsiei este aşteptat mâine. Prima ipoteză a anchetatorilor este sinunciderea.