Evenimentul Zilei > Monden > Mădălina Ghenea și-a pierdut succesul la bărbați?! Au uitat-o toți milionarii cu care s-a iubit
Mădălina Ghenea și-a pierdut succesul la bărbați?! Au uitat-o toți milionarii cu care s-a iubit

Mădălina Ghenea și-a pierdut succesul la bărbați?! Au uitat-o toți milionarii cu care s-a iubit

Mădălina Ghenea este considerată una dintre cele mai frumoase femei din lume, dar puțini știu că aceasta nu are noroc în dragoste. Mai mulți bărbați ar fi părăsit-o după prima noapte de amor. Mai mult, nici foștii iubiți nu mai vor să audă de ea.

Mădălina Ghenea, una dintre cele mai frumoase femei din lume, s-a iubit cu mai mulți bărbați cunoscuți, dar relațiile ei nu au durat foarte mult. Majoritatea milionarilor au încercat să o cucerească, dar nu au putut rezista lângă model pe termen lung.

Mai mult, Mădălina Ghenea ar fi primit și sume uriașe de bani de la bărbații care voiau să o cunoască. În perioada 2014-2015, un cetățean elvețian de peste 65 de ani cu care a trăit o poveste de „amor” i-a plătit fratelui ei, Alin Florin Ghenea, apartamentul luat prin credit bancar, în valoare de aproximativ 90.000 de euro.

Cu cine s-a iubit Mădălina Ghenea

Ea s-a iubit și cu Leonardo di Caprio, cu care s-a întâlnit în Australia. Cu toate astea, actorul a povestit că nu a avut o relație cu Mădălina Ghenea, ci doar o aventură.

Al doilea bărbat celebru de pe lista Mădălinei Ghenea este nimeni altul decât Gerard Butler. Relația lor a durat câteva lui, dar actorul a părăsit-o din cauza crizelor ei de nervi și isterie. Acesta a povestit că a fost speriat de model și de atitudinea ei „dubioasă”.

Sursa foto: Instagram

Despre Michael Fassbender se spune faptul că s-ar fi cunoscut cu Mădălina Ghenea la Festivalul de Film de la Toronto, în 2014, iar pentru că pasiunea dintre cei doi a fost extrem de puternică, actorul ar fi ajuns în patul șatenei din prima. Ea ar fi rămas însărcinată și i-ar fi cerut 700.000 de euro pentru avort, însă nu ar fi văzut niciodată acești bani.

Mădălina Ghenea s-a întâlnit și cu Cristiano Ronaldo, dar a fost vorba doar despre o noapte de amor, nimic mai mult. Șatena s-a iubit și cu Philip Plein. Cu toate astea, unele surse au declarat că designerul nu ar fi suportat-o mai mult de 4 luni.

Cu Eros Ramazzotti ar fi fost încă de când avea 21 de ani, acesta fiind și motivul pentru care a apărut în videoclipul cu el din 2009 – „Il tempo tra di noi”.

Cu fotbalistul Marco Boriello l-ar fi înșelat pe Dragoș Săvulescu, cu care ar fi avut singura relație de lungă durată cunoscută. Tot pe acesta l-ar fi înșelat și cu modelul român Bogdan Vlădău. Ea și-a petrecut noaptea și cu Orlando Bloom, dar acesta nu ar mai fi vrut să audă de ea după ce a ajuns în patul lui.

Bărbații fug de Mădălina Ghenea

Mai multe surse au declarat că bărbații din Europa și Statele Unite nu mai vor să audă de Mădălina Ghenea, totul din cauza crizelor de nervi. Ei evită să înceapă o relație cu modelul din cauza reputației pe care și-a făcut. În prezent, aceasta și-ar căuta marea dragoste în Emiratele Arabe, potrivit atacpersoana.ro.