Evenimentul Zilei > Monden > Mădălina Ghenea a dat o nouă lovitură! Încă un milionar celebru a ajuns pe lista ei
Mădălina Ghenea a dat o nouă lovitură! Încă un milionar celebru a ajuns pe lista ei

Mădălina Ghenea a dat o nouă lovitură! Încă un milionar celebru a ajuns pe lista ei

Mădălina Ghenea a dat o nouă lovitură de imagine odată cu apariţia din filmul „House of Gucci”, în care joacă alături de nume mari, printre care se numără legendarul actor Al Pacino şi cântăreaţa Lady Gaga.

Mădălina Ghenea a dat o nouă lovitură! Încă un milionar celebru a ajuns pe lista ei. Conform retetesivedete.ro, de data aceasta este vorba despre legendarul actor Al Pacino. Cei doi fac parte din distribuţia filmului „House of Gucci”.

Într-o acţiune de promovare, pe contul de Instagram al acestei a producţiei cinematografice au fost urcate recent câteva imagini cu atmosfera de pe platourile de filmare. Într-una dintre acestea, Mădălina Ghenea apare apare la braţul celebrului Al Pacino.

Românca o interpretează pe charismatica actriţă Sophia Loren, sexsimbolul care a redefinit definiţia frumuseţii la începutul anilor 1950 şi care a ajuns la 86 de ani. Pelicula este construită în jurul asasinării lui Maurizio Gucci, nepotul celui care a creat celebra marcă italiană de modă.

Regizat de Ridley Scott, „House of Gucci” este aşteptat cu mult interes atât de cinefili, cât şi de criticii de film. În acest context, imaginile în care frumoasa româncă apare la brațul lui Al Pacino au făcut înconjurul lumii.

Mădălina Ghenea a dat o nouă lovitură

Din distribuţia mai face și Jared Leto. Lady Gaga o interpretează pe Patrizia Reggiani, fosta soţie a moştenitorului imperiului, Murizio Gucci, care a fost ucis în 1995 la chiar la comanda acesteia. La rândul ei, şi cântăreaţa a publicat o imagine în care apare alături de Adam Driver, cel care joacă rolul lui Maurizio Gucci.

Filmul urmăreşte povestea adevărată a lui Reggiani, condamnată în 1998 pentru orchestrarea asasinării lui Gucci. La acest deznodământ s-a ajuns după ce femeia a descoperit că el i-a fost infidel.

„Deşi a primit o condamnare la 29 de ani de închisoare, Reggiani a executat 18 ani şi a fost eliberată în 2016. Filmul este bazat pe povestea din cartea The House of Gucci: A Sensational Story of Murder, Madness, Glamour, and Greed, publicată de Sara Gay Forden în 2001. Filmul House Of Gucci ar urma să fie lansat în Statele Unite pe 24 Noiembrie 2021”, mai notează retetesivedete.ro.