Evenimentul Zilei > Monden > Al Pacino, părăsit de iubită! Reproșul este atât de jignitor…
Al Pacino, părăsit de iubită! Reproșul este atât de jignitor…

Al Pacino, părăsit de iubită! Reproșul este atât de jignitor…

Meital Dohan, în vârstă de 40 de ani a luat hotărârea să se despartă de celebrul actor Al Pacino , de 79 de ani.

Actrița israeliană și-a motivat decizia prin faptul că între cei doi este o diferență mult prea mare de vârstă, ceea c ear reprezenta un obstacol prea mare.

Cei doi au avut împreună o relație de numai doi ani.

Actrița a spus recent că a fost o decizie foarte grea de luat pentru ea, însă era inevitabilă.

„Este greu să fii alături de un bărbat atât de în vârstă, chiar şi dacă este Al Pacino”, a asigurat Dohan.

Actriţa, cunoscută pentru interpretarea personajului Yael Hoffman din seriaul „Weeds” a continuat: „Diferenţa de vârstă este dificilă. Am încercat să o neg, dar este un bărbat mult prea în vârstă, ca să fiu sinceră. De aceea, cu toată dragostea noastră, relaţia noastră nu avea viitor”, a asigurat ea.

În afară de diferenţa de vârstă, ea a mărturisit că actorul nu prea este galant în privinţa cadourilor.

„Nu îi place să cheltuiască bani. Nu mi-a cumpărat decât flori”, a asigurat actriţa, dorind să explice totuşi că nu este motivată de interese financiare.

„Nu ştiu cum pot să spun altfel, decât că nu îi place să cheltuiască bani”, a subliniat ea evitând totuşi să folosească cuvântul „zgârcit”.

„Am avut o ceartă cu el şi l-am părăsit recent, dar sper să rămânem prieteni, deoarece îl apreciez şi mă bucur că am fost alături de el atunci când a avut nevoie de mine. A fost o onoare pentru mine şi mă bucur pentru tot ceea ce s-a întâmplat între noi”, a încheiat Meital Dohan.

Cei doi și-au început relația în anul 2018 când s-au întâlnit la o proiecţie la Hollywood.

Actorul se afla în compania partenerei sale de atunci, argentinianca Lucila Polak, cu care a trăit o frumoasă poveste de dragoste timp de zece ani.

În septembrie 2018, el lua însă decizia să se despartă şi să se aventureze într-o relaţie cu Meital Dohan, cu patru decenii mai tânără ca el, potrivit stirileprotv.ro