Actrița israeliană și-a motivat decizia prin faptul că între cei doi este o diferență mult prea mare de vârstă, ceea c ear reprezenta un obstacol prea mare.

Cei doi au avut împreună o relație de numai doi ani.

Actrița a spus recent că a fost o decizie foarte grea de luat pentru ea, însă era inevitabilă.

„Este greu să fii alături de un bărbat atât de în vârstă, chiar şi dacă este Al Pacino”, a asigurat Dohan.

Actriţa, cunoscută pentru interpretarea personajului Yael Hoffman din seriaul „Weeds” a continuat: „Diferenţa de vârstă este dificilă. Am încercat să o neg, dar este un bărbat mult prea în vârstă, ca să fiu sinceră. De aceea, cu toată dragostea noastră, relaţia noastră nu avea viitor”, a asigurat ea.

În afară de diferenţa de vârstă, ea a mărturisit că actorul nu prea este galant în privinţa cadourilor.

„Nu îi place să cheltuiască bani. Nu mi-a cumpărat decât flori”, a asigurat actriţa, dorind să explice totuşi că nu este motivată de interese financiare.

„Nu ştiu cum pot să spun altfel, decât că nu îi place să cheltuiască bani”, a subliniat ea evitând totuşi să folosească cuvântul „zgârcit”.

„Am avut o ceartă cu el şi l-am părăsit recent, dar sper să rămânem prieteni, deoarece îl apreciez şi mă bucur că am fost alături de el atunci când a avut nevoie de mine. A fost o onoare pentru mine şi mă bucur pentru tot ceea ce s-a întâmplat între noi”, a încheiat Meital Dohan.

Cei doi și-au început relația în anul 2018 când s-au întâlnit la o proiecţie la Hollywood.

Actorul se afla în compania partenerei sale de atunci, argentinianca Lucila Polak, cu care a trăit o frumoasă poveste de dragoste timp de zece ani.

În septembrie 2018, el lua însă decizia să se despartă şi să se aventureze într-o relaţie cu Meital Dohan, cu patru decenii mai tânără ca el, potrivit stirileprotv.ro