"În primul rând, domnul Macron critică pe toată lumea. El urmărește o politică externă care se limitează la amenințarea și insultarea colegilor săi europeni … Realitatea este că lumea domnului Macron se destramă, el se regăsește extrem de izolat pe scena mondială".

Marine Le Pen a mai spus  că a cerut președintelui  Emmanuel Macron să se abțină de la semnarea Acordului Global pentru o migrație sigură, ordonată și regulată, deoarece ar putea duce la pierderea suveranității naționale.

 
"Evident, este vorba despre a da mai multă libertate din partea țărilor … Este vorba despre o altă pierdere a unei părți a suveranității națiunilor … Îi invit pe președintele Macron să refuze să semneze acest pact de la Marrakech care ne va face și mai lipsiți de putere în rezolvarea problemelor legate de migrație ", a spus Le Pen potrivit voiceofeurope.
 
Reamintim faptul că până în prezent SUA, Austria, Ungaria, Cehia, Bulgaria au decis să nu semneze Pactul ONU pe migraţie. Italia urmează să anuţe dacă-l va semna.
 

Te-ar putea interesa și: