Evenimentul Zilei > Monden > Luptă grea pe scena de la Vocea României. Decizii neașteptate ale antrenorilor
Luptă grea pe scena de la Vocea României. Decizii neașteptate ale antrenorilor

Luptă grea pe scena de la Vocea României. Decizii neașteptate ale antrenorilor

După o etapă foarte dificilă pentru Tudor, Smiley, Irina și Horia, juraţii de la Vocea României, în care au avut de luat decizii foarte grele, puterea de decizie se mută de la antrenori la cei de acasă care își vor putea susține favoriții în drumul acestora spre marea finală.

Antrenorii au scos pe scenă pentru etapa de vineri seară, 12 concurenți care merg în semifinală.

Smiley i-a trimis în luptă, pe Andi Țolea, Zoe Grigoraș, Renee Santana, Yaser Ramadan, Maria Farcaș și Elena Ilie. Fiecare duel a primit aplauzele celor din sală, însă doar trei merg mai departe: Andi, Renee și Elena.

Horia a avut emoții pentru concurenții lui: Elena Bozian, Luiza Constantin, Oana și Răzvan Ailoae, Diandra Bancu, Adriana Simionescu, Nunzio Mastrangelor și a decis că Elena, Oana & Răzvan și Adriana l-au convins că merită să ajungă în următoarea fază a show-ului.

Jelena & Jovana Milovanovic, Bogdan Dumitraș, Emanuela Gherasim, Cristina Dima, Amanda Aprotosoaie, Jasmina Răsădean și Mădălin Antonesei au fost concurenții Irinei care au luptat pentru a demonstra că sunt cei mai buni. În final, Bogdan, Amanda și Jasmina au fost aleși de antrenoare pentru următoarea etapă.

Echipa Tudor a avut momente extrem de puternice care i-au impresionat pe toți cei din sală. Bogdan Ghirău, Gabriel Bîscoveanu, George Aghinea, Mădălina Lefter, Dragoș Moldovan și Ana Maria Ioana au dat tot ce au avut mai bun și i-au îngreunat antrenorului deciziile! Tudor a decis să continue competiția cu Gabriel, Mădălina și Dragoș.

Câștigătorul Vocea României 2019, sezonul 9 este determinat prin votul publicului, care se realizează prin mesaje text și apeluri telefonice la numere special alocate fiecărui concurent.

Telespectatorii pot vota și prin intermediul aplicației emisiunii, având posibilitatea de a acorda câte un vot online gratuit în fiecare rundă de vot. În România, premiul cel mare constă în suma de 100.000 de euro și un contract cu Universal Records, potrivit cancan.ro

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.