Evenimentul Zilei > Politica > Lupii tineri din PNL își arată colții „Să nu-și bage nasul unde nu-i fierbe oala!”-mesaj dur pentru lider
Lupii tineri din PNL își arată colții „Să nu-și bage nasul unde nu-i fierbe oala!”-mesaj dur pentru lider

Lupii tineri din PNL își arată colții „Să nu-și bage nasul unde nu-i fierbe oala!”-mesaj dur pentru lider

Scandal mare, luni, în Biroul Executiv al PNL. Mara Mareș, președintele TNL, l-a atacat pe Cristian Bușoi, președintele PNL București.

Mareș i-a reproșat acestuia că își „bagă nasul unde nu-i fierbe oala”. Domnul președinte Bușoi a convocat ședința TNL București, probabil vrea să conducă și această filială. Poate domnul Bușoi consideră că nu a făcut destulă treabă la seniori, dar ar fi mai bine să își vadă de ale lui”, a spus Mara Mareș.

Scandalul a pornit de la faptul că alegerile de la TNL Sector 3 nu sunt recunoscute de conducerea națională a Tineretului Național Liberal, dar în ședința la care a participat, Bușoi a spus că astea sunt legitime. Cristian Bușoi ar vrea și schimbarea din functie a șefului TNL Bucuresti, Stelian Bujduveanu, „pentru a fi înlocuit cu un apropiat de-al sau”.

 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.