Evenimentul Zilei > Sport > Lumea sportului poartă doliu. O sportivă olimpică a murit la doar 19 ani. Cauza este incredibilă
Lumea sportului poartă doliu. O sportivă olimpică a murit la doar 19 ani. Cauza este incredibilă

Lumea sportului poartă doliu. O sportivă olimpică a murit la doar 19 ani. Cauza este incredibilă

O veste cutremurătoare a lovit lumea sportului, aflată în plină sărbătoare olimpică. O atletă faimoasă a murit chiar în timpul antrenamentelor. Numele ei este Alegna Osorio, o mare speranță a sportului cubanez.

Lumea sportului din Cuba este în doliu. Atleta Alegna Osorio s-a stins din viață la vârsta de doar 19 ani. Totul s-a întâmplat în timpul antrenamentelor pe care aceasta le efectua, care nu anunțau nimic ieșit din comun.

Alegna Osorio

În luna aprilie a.c., sportiva s-a accidentat grav. Alegna Osorio a fost lovită de un ciocan în timp ce se antrena pe un stadion. Deși medicii au făcut tot posibilul pentru a-i salva viața, după mai multe luni de suferință, tânăra sportivă a pierdut lupta cu viața.

Trebuie amintit că Alegna Osorio a fost participantă la Jocurile Olimpice de Tineret, ea fiind o mare speranță pentru sportul cubanez. La Jocurile Olimpice de Tineret de la Buenos Aires, a obținut locul al patrulea la proba de aruncare a ciocanului. O altă performanță notabilă a Alegnei a fost cea obținută la Campionatele Panamericane U-20, atunci când a reușit să obțină bronzul în cadrul probei care a consacrat-o.

Doliu în lumea olimpică. Sportiva a avut un sfârșit cumplit

La scurt timp după aflarea veștii cumplite, Gwen Berry, reprezentanta Statelor Unite ale Americii la proba de aruncare a ciocanului, a transmis un mesaj de condoleanțe pentru familia Alegnei Osorio, într-o postare pe pagina de Facebook. „Wow. Transmit dragoste familiei ei în această perioadă. Este atât de trist!”, a scris Gwen Berry.

De menționat că moartea cutremurătoare a cubanezei nu a trecut neobservată de către participanții la Jocurile Olimpice de la Tokyo. Mai multe mesaje au început să curgă după aflarea veștii targice, potrivit Capital.

Sursa foto: Twitter @InderCuba

Publicat in categoriile: Sport
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: