În timpul conferinței de presă, un brașovean l-a întrebat pe Ludovic Orban, cum este cu putință s-l susțină în cursa pentru Primăria Brașov pe George Scripcaru, cel care a fost la punctul de a-l călca pe bărbat cu mașina, în timp ce traversa pe trecere de pietoni, scrie Brașov Știri.ro.

CITEȘTE ȘI Ce se ascunde în spatele întâlnirii șefilor poliției cu Duduienii. Obiectivele urmărite

CITEȘTE ȘI Bani de la stat pentru sute de elevi! Cine va beneficia de aceste sume

Constantin Stan îl acuză pe primarul George Scripcaru că a vrut să-l calce cu mașina pe trecerea de pietoni, în urmă cu două luni, în timp ce voia să traverseze strada cu copilul de cinci ani, autist, de mână.

La auzul acestei relatări, premierul Ludovic Orban s-a încurcat și a răspuns: „Vă dați seama că nu pot să vă răspund la această întrebare”.

CITEȘTE ȘI China sare opărită. Avioanele-spion americane U2 „Dragon Lady” i-au dat de gol manevrele

CITEȘTE ȘI Coronavirusul lovește în candidații pentru primăriile de sector! Alertă în PNL

La un moment dat, din dreapta Premierului, se aude și vocea lui George Scripcaru, care îl informează pe premier că cetățeanul Stan nu este un membru al presei.

Potrivit sursei citate, Constantin Stan a fost îndepărtat de SPP-iști, pentru a nu mai adresa și alte întrebări incomode premierului.

Brașoveanul Constantin Stan a depus plângere împotriva lui George Scripcaru la Poliție, după ce primarul ar fi încercat să-l lovească pe trecerea de pietoni, din dreptul Hotelului Aro Palace, ziua în amiaza mare.

CITEȘTE ȘI Primărița fără contracandidat. Are nevoie doar de un vot ca să ia mandatul

„Eram cu copilul, care este autist și pe care abia am reușit să-l trag din fața mașinii”, mărturisește Constantin Stan.

Între cei doi există un conflict mai vechi, după ce primarul ar fi refuzat să-i repartizeze brașoveanului rămas pe drumuri cu un copil cu handicap, o locuință socială.