Evenimentul Zilei > Politica > Coronavirusul lovește în candidații pentru primăriile de sector! Alertă în PNL
Coronavirusul lovește în candidații pentru primăriile de sector! Alertă în PNL

Coronavirusul lovește în candidații pentru primăriile de sector! Alertă în PNL

Alertă în PNL! Un candidat pentru primăria unui sector din București este suspect de COVID-19.

Cristian Băcanu, candidatul dreptei unite (PNL, USR și PLUS) la Primăria Sectorului 5 este suspect de infecție virusul chinezesc, scrie Antena 3.

Băcanu este dus la unul dintre spitalele de boli infecțioase din București unde va fi testat pentru COVID-19.

CITEȘTE ȘI Interesele strategice ale României, lăsate în paragină. Popescu: „Am ajuns să importăm…”

Cristian Băcanu, secretar de stat la Ministerul Justiției, este de profesie avocat și a oferit asistență juridică gratuită participanților la protestul diasporei din 10 august 2018 care au depus plângeri împotriva agresiunilor Jandarmeriei.

Băcanu este și președintele Comisiei juridice a PNL București.

Robert Negoiță, primarul Sectorului 3, testat pozitiv pentru Sars-CoV-2

„Dragii mei, vin de această dată cu o postare diferită de ceea ce ne-am obișnuit. În cursul zilei de azi, am fost testat pozitiv pentru Sars-CoV-2.

Nu am avut nicio problemă specială de sănătate, vreun simptom specific, până aseară când am început să mă simt rău. O durere de cap ce nu a cedat pe parcursul nopții și o stare generală de slăbiciune și moleșeală. Dat fiind că starea de rău a continuat, dimineață, m-am prezentat pentru a fi testat. Din păcate, rezultatul este pozitiv. Am primit tratament pe care îl voi urma, bineînțeles. Mă simt mai bine, durerea de cap este tot mai scăzută, dar, desigur, trebuie să fiu atent și în zilele următoare.

Vă doresc tuturor multă sănătate, în primul și în primul rând!

Și să știți că, și dacă nu voi fi pe teren în această perioadă, rămân activ aici, așa cum ne-am obișnuit și sunt permanent în contact și cu colegii mei. În acest sens, fac un apel către cei care știu că am interacționat în ultimele zile să fie atenți la orice semn sau simptom și chiar să se testeze dacă au suspiciuni că ceva ar putea să nu fie în regulă”, a scris el, miercuri, pe pagina sa de Facebook.

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: