Evenimentul Zilei > Politica > Ludovic Orban, lovit de „Sindromul Dragnea”. „Ce începe prost, se termină și mai prost”
Ludovic Orban, lovit de „Sindromul Dragnea”. „Ce începe prost, se termină și mai prost”

Ludovic Orban, lovit de „Sindromul Dragnea”. „Ce începe prost, se termină și mai prost”

Negocierile pentru formarea coaliției de guvernare au început prost și riscă se se termine și mai prost, susține Mihai Tudose, fost premier al României.

Mihai Tudose, fost premier al României, susține că se împlinesc două săptămâni de când PSD a câștigat alegerile parlamentare, dar învinșii se bat pe funcții, în timp ce pandemia face ravagii în România. De asemenea, fostul premier a mai punctat că „Sindromul Dragnea” face victime, făcând referire la lupta lui Ludovic Orban pentru șefia Camerei Deputaților.

„Se împlinesc 2 săptămâni de când PSD a câștigat alegerile. Învinșii se bat și acum pe funcții, în timp ce pandemia și sărăcia fac ravagii în România reală. Marele câștigător din ciocnirea inteligențelor liberalo-pluseriste e UDMR. Iar strategul de geniu Ludovic Orban încă se zbate pentru cea mai râvnită poziție: președinția Camerei Deputaților. Sindromul Dragnea face victime”, a scris Mihai Tudose, într-o postare pe Facebook.

Mihai Tudose a spus că „Ce începe prost se termină și mai prost”, făcând referire la negocierile dintre PNL USR și UDMR pentru formarea noii coaliții de guvernare.

„Așteptând lista groparilor țării în anul de coșmar social ce ne așteaptă, să ne pregătim să-i dăm iar dreptate lui Murphy: “Ce începe prost se termină și mai prost”.

Mai ales când perdanții ignoră cu dispreț mesajul românilor din 6 decembrie”, a mai scris fostul premier.

Ludovic Orban, comparat cu Richard al III-lea

Mihai Tudose l-a luat peste picior pe Ludovic Orban din cauza setei pentru putere care l-a adus pe președintele PNL în situația de fi contestat în interiorul partidului.

Mihai Tudose, fost premier al României, al României, l-a ironizat pe Ludovic Orban, după negocierile pentru formarea noii coaliții de guvernare. El l-a luat peste picior pe liderul Partidului Național Liberal (PNL), pentru că ține neapărat să ocupe o funcție în noua structură politică de la nivel înalt.

,,Dau un regat pentru un cal“ – Richard

,,Dau tot pentru un scaun” – Orban

Richard nu a sfârșit bine….”, a scris Mihai Tudose pe Facebook.