Ludovic Orban a spus:

  • „Bine v-am găsit, dragii mei! Mă bucur să vă văd și uitându-mă la voi pot să vă spun cu mâna pe inimă că viitorul arată bine. Viitorul arată bine pentru Partidul Național Liberal, iar atunci când viitorul arată bine pentru Partidul Național Liberal, viitorul României arată bine pentru că așa cum s-a demonstrat în istoria modernă, atunci când Partidul Național Liberal câștigă, România câștigă.
  • Suntem astăzi, aici, la această frumoasă Școală de Vară, pentru a pregăti cea mai importantă  campanie  pe care o avem de dus din cele patru campanii, campania pentru realegerea președintelui Klaus Iohannis, o campanie în care veți fi în prima linie a bătăliei și în care vom sărbători împreună victoria pe care o vom repurta.
  • Dragii mei, e o bulibășeală  și o babilonie în politica românească în ultima vreme de cred că oamenii aproape  nu mai înțeleg nimic. O mișcare browniană în care aproape toți se ceartă între ei, fac un balans stânga-dreapta și nu mai înțelegi nimic din ceea ce vor.
  • Există, în schimb,  un punct de reazem, există un centru de greutate al  României, al vieții publice din România, care oferă siguranță pentru fiecare cetățean, care oferă stabilitate pentru România și care  oferă garanția pentru fiecare român că lucrurile se vor duce în direcția bună. Acest punct de reazem, acest centru de greutate, acest pol de stabilitate este, dragii mei, președintele Klaus Iohannis și alături de președintele Klaus Iohannis, Partidul Național Liberal.
  • Purtăm pe umerii noștri răspunderea de a câștiga această bătălie, nu pentru noi, nu pentru interesul nostru, ci pentru fiecare român, pentru România, pentru a garanta fiecărui român că lucrurile vor fi normale în această țară, iar pentru  noi normalitate înseamnă democrație, drepturi și libertăți, prosperitate, respectarea traiectoriei euro-atlantice a României, înseamnă șansa la reușita în viață, aici,  în țară, pentru fiecare român, pentru fiecare tânăr. Toate aceste lucruri nu le poate oferi decât președintele Klaus Iohannis și Partidul Național Liberal.
  • Vă mulțumesc, în calitatea mea de președinte al Partidului Național Liberal, pentru efortul pe care l-ați depus și în campania pentru europarlamentare, asigurând  alături de toți colegii victoria Partidului Național Liberal și victoria la referendumul convocat de președintele Klaus Iohannis.
  • De asemenea, vă mulțumesc pentru implicarea în prima linie în campania de strângere de semnături pentru susținerea președintelui Klaus Iohannis și sunt convins că vom depăși 2.000.000 de semnături pentru susținerea președintelui Klaus Iohannis, în timp ce alții se laudă că au strâns 200.000 de semnături. Eu vă spun că noi am strâns 200.000 de semnături numai în București.
  • Dragii mei, până în 24 noiembrie avem un singur lucru de făcut. Să-i convingem  pe toți românii să meargă la vot și să voteze cu Klaus Iohannis, președintele României pentru o Românie normală.”, a spus liderul liberal.