Lucian Elgi, apel către ANAF. Regele Tik Tok-ului vrea să își facă dreptate

Lucian Elgi, apel către ANAF. Regele Tik Tok-ului vrea să își facă dreptate Sursa foto Youtube

Lucian Elgi, supranumit „Regele TikTok-ului”, vrea ca ANAF-ul să le explice influencerilor cum sunt fiscalizate sumele uriașe câștigate pe această platformă. Amintim că pentru o singură dedicație făcută pe TikTok, într-un live în care a apărut și manelistul Nicolae Guță, o persoană a plătit 60.000 de euro.

Elgi a declarat că a sunat la ANAF pentru a afla cum pot influencerii să beneficieze de banii din Tik Tok corect, dar că nimeni nu i-a oferit un răspuns. El consideră că cei care câștigă bani din Tik Tok merită să primească o explicație și să fie ajutați.

Lucian Elgi cere explicații la ANAF

„Este un spectacol online, gratuit. Atenție, gratuit, fără să cerem absolut nimic în schimb. Așa s-a întâmplat și cu Nicolae Guță.Noi nu aveam de unde să știm că va fi vorba despre 2, 4 milioane de oameni care au urmărit live-ul pe întreaga sa durată.

lucian elgi

Sursa foto Youtube

Cadrul legal este problema. Unde mă încadrez eu cu acești bani? Este o problemă aici, pentru că banii vin sub formă de donație. Eu nu le cer oamenilor, ei îmi dau. Unde mă încadrez cu acești bani? Care este cadrul legal?

Ne puteți urmări și pe Google News

Ajutați-mă să fiu un om cinstit. Găsiți o soluție pentru ca oamenii să înțeleagă. Eu am sunat la ANAF și am spus că vreau să scot această sumă de bani. Nu există o soluție.

Mi-aș dori să mă contacteze cineva de la ANAF, să învăț și eu și să ajut, la rândul meu, alți influenceri despre calea legală de a scoate acești bani.Cunoscând doar 70% dintre cei care au donat până acum, pot să spun că sunt oameni de afaceri”, a spus acesta, la Antena 3 CNN.

Lucian Elgi s-a ocupat de live-ul lui Nicolae Guță

Lucian Elgi este cel care s-a ocupat succesul răsunător al lui Nicolae Guță pe Tiktok. Deși face live-uri de mai bine de doi ani pe cea mai cunoscută platformă de socializare, abia în ultimul timp a reușit să și producă bani din acest cont.

Nicolae Guță

Sursa foto: TikTok

El a povestit că multe persoane i-au recomandat să nu-l cheme pe Nicolae Guță în „emisiunea” sa de pe Tik Tok pentru că este prea bătrân și pentru că muzica lui nu mai este în top. Acesta nu i-a ascultat pe cârcotași și a dovedit că Guță încă este iubit de români.

Are un succes formidabil

„Au fost foarte mulți bani. Pe ultimul live am făcut 45,000 de dolari. În 4 ore de cântat live s-au făcut 45,000 de dolari. Pe primul live am avut 20,000 de oameni, a doua oară, 24,000, a treia oară 65,000, pentru ca a patra oară să rupem platforma la toate capitolele. În 4 ore de live am avut 2 milioane de oameni care au văzut ce facem noi, adică ne-am bătut cu Pro TV, Antena 1 și Kanal D la un loc” a mai spus Elgi.