Evenimentul Zilei > Actualitate > Lucian Bute a fost MOTIVAT de Simona Halep: „A jucat extraordinar”
Lucian Bute a fost MOTIVAT de Simona Halep: „A jucat extraordinar”

Lucian Bute a fost MOTIVAT de Simona Halep: „A jucat extraordinar”

Lucian Bute a povestit că, înaintea confruntării cu Andrea Di Luisa, a urmărit confruntarea pe care Simona Halep a avut-o cu italianca Sara Errani, în semifinalele turneului de la Toronto.

Lucian Bute a revenit, astăzi, în țară și a afirmat că, înainte de a se bate cu italianul Andrea Di Luisa, a fost motivat de evoluția pe care Simona Halep a avut-o la Montreal. Tot sâmbătă, tenismena „tricoloră” a evoluat în semifinalele turneului canadian împotriva italiencei Sara Errani și s-a calificat în finală.

„Chiar sâmbătă, înaintea meciului meu, Simona Halep a jucat la ora prânzului. Am urmărit meciul şi a fost o motivaţie extraordinară pentru mine. A jucat chiar cu o italiancă sâmbătă. A fost un meci destul de greu, dar a învins-o. A fost o motivare extraordinară pentru mine, mi-am zis «deseară trebuie să înving, doi români să învingă doi italieni». Ceea ce s-a şi întâmplat. O felicit, a jucat extraordinar, din păcate în finală a suferit acea accidentare şi a trebuit să se retragă”, a spus Bute.