Porto, scor de tenis cu BATE

„Minerii” au remizat, în deplasare, cu spaniolii de la Athletic Bilbao, scor 0-0, pe „Catedrala” San Mames. „Am controlat jocul, dar am dat peste o echipă foarte puternică. Sunt fericit după acest rezultat”, a spus tehnicianul român. În cealaltă partidă a Grupei H, FC Porto a reușit să înregistreze scorul primei etape. Lusitanii i-au desființat pe bielorușii de la BATE Borisov, pe care i-au învins cu scorul de 6-0.

Brahimi (5, 32 și 57) a realizat „o triplă”, iar Martinez (37), Lopez (61) și Aboubakar (76) au punctat și ei. În Grupa E, Bayern Munchen a câștigat în minutul 90+1 meciul jucat pe teren propriu cu Manchester City, scor 1-0, datorită golului ce i-a aparținut lui Jerome Boateng.

În cealaltă confruntare, AS Roma s-a distrat cu rușii de la ȚSKA Moscova, pe care i-a învins cu 5-1. Iturbe (6), Gervinho (10 și 31), Maicon (20) și Ignasevici (50 – autogol) au schimbat tabela pentru gazde, iar pentru oaspeți a punctat Musa (82). În Grupa F, Barcelona a învins, acasă, pe APOEL Nicosia, doar cu 1-0. Reușita i-a aparținut lui Pique (28). În schimb la Amsterdam, Ajax și PSG au încheiat nedecis, scor 1-1: golurile au fost marcate de Schone (74), respectiv Cavani (14).

În Grupa G, Schalke a plecat cu un punct de la Londra, scor 1-1 cu Chelsea: Fabregas (11) / Huntelaar (62). Același scor s-a consemnat și în meciul Maribor – Sporting: Zahovici (90+2) / Nani (80).