Evenimentul Zilei > Monden > Lovitură teribilă pentru două vedete PRO TV! Totul s-a întâmplat în direct la Survivor România. Sunt la un pas de eliminare
Lovitură teribilă pentru două vedete PRO TV! Totul s-a întâmplat în direct la Survivor România. Sunt la un pas de eliminare

Lovitură teribilă pentru două vedete PRO TV! Totul s-a întâmplat în direct la Survivor România. Sunt la un pas de eliminare

Concurenții Survivor România trec prin momente dificile în Republica Dominicană, iar fiecare zi le aduce noi provocări. Recompensele sunt din ce în ce mai importante, iar concurenții au înțeles că trebuie să lupte cu toate armele pentru a le obține. Chiar dacă CRBL a dat totul pentru a obține victoria, disputa dintre el și TJ îl va duce în Exil.

Survivor România a reușit să fie lider de audiență încă de la debutul noului sezon. Competiția este din ce în ce mai strânsă, iar concurenții reușesc de fiecare dată să facă spectacol și să țină telespectatorii cu sufletul la gură. Problemele din ce în ce mai dificile și recompensele pe măsură i-au făcut pe Faimoși și pe Războinici să lupte cu înverșunare pentru a câștiga fiecare duel.

Duminică seara, în Dominicană au sosit două noi concurente. Este vorba despre Mari Fica, o cunoscută campioană la atletism, cu peste 120 de medalii câștigate în carieră. Ea a intrat în echipa Faimoșilor și este gata să de-a totul pe traseu pentru a câștiga competiția. Cea de-a doua nouă concurentă este Mihaela Stan, o tânără antrenoare de înot. Aceasta s-a alăturat echipei Războinicilor și este decisă să demonstreze tuturor că poate face față condițiilor grele și traseului dificil.

CRBL trimis în Exil de TJ Miles

Duminică seara a fost disputat un meci pe cinste. Faimoșii au condus cu 9-3 și credeau că nimic nu le mai poate sta în calea victoriei, însă Războinicii au venit din urmă și au reușit să îi egaleze. CRBL a intrat la ștafetă și a adus punctul final echipei roșii, însă și o cină extrem de copioasă.

După o frumoasă victorie, a urmat Consiliul de Exil. Ștefania Ștefan a decis să-l trimită, iar, pe Doru în Exil, în timp ce TJ l-a ales pe CRBL să stea o săptămână departe de echipă!

Luni seara, Războinicii și Faimoșii se vor duela pentru totemul de imunitate. Doar una dintre cele două echipe vor avea parte de un Consiliu liniștit, fără emoțiile eliminării.

Ediția Survivor România de duminică seara a fost lider absolut de audiență, în intervalul orar 19:58 – 23:33. În rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, PRO TV avea 11.2 puncte de rating și 28.0% cotă de piață, față de locul 2 care avea 6.7 puncte de audiență și 16.8% share. De-a lungul difuzării, peste 2 milioane de români au urmărit aventurile concurenților, iar în minutul de aur, la ora 22:27, peste 2.5 milioane de telespectatori au ales să-și încheie seara cu ochii pe Survivor România.

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: